Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα ρολόγια είναι το πάθος του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα ρολόγια είναι το πάθος του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπά τα ρολόγια. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στην κατοχή του μια πανάκριβη συλλογή γεμάτη από σπάνια κομμάτια. Τα ρολόγια του, αναφέρουν ειδικοί του χώρου, δεν είναι εκκεντρικά ως επί το πλείστον, ενώ περιέχει ορισμένα σπάνια κομμάτια. Κομψά και που ταιριάζουν σ’ έναν αθλητή του δικού του στάτους. Αναφέρουν πως η αξία των ρολογιών που έχει στην κατοχή του ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

CristianoRonaldo watch

Το 2020 για παράδειγμα στη διάρκεια του Dubai Globe Soccer Awards φορούσε ένα Rolex GMT Master Ice από λευκόχρυσο 18 καρατίων και διακοσμημένο διαμάντια. Η τιμή του υπολογίζεται στα 433.000 ευρώ. Σύμφωνα με το περιοδικό GQ κιόλας είναι ένα από τα λιγότερα ακριβά! Ο «CR7» αφότου πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 άρχισε ν’ ανακαλύπτει τον κόσμο των ρολογιών και πως να τα ενσωματώνει στις ενδυματολογικές επιλογές του.

Ίσως το πιο ακριβό ρολόι που έχει στη διάθεσή του είναι ένα Franck Muller το οποίο φέρεται να αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Μ’ αυτό είχε επισκεφθεί το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό το 2019 και είχε τραβήξει τα βλέμματα του διεθνούς τζετ σετ. Λίγο πιο… φτηνό είναι ένα άλλο ρολόι της ίδιας μάρκας με 143 διαμάντια πάνω του. Ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα του να είναι το Hublot Masterpiece MP-09 Tourbillon Bi-Axis. Αυτό υπολογίζεται πως κοστίζει περί το ένα εκατομμύριο ευρώ και σαφώς είναι από πολύτιμο μέταλλο και «ντυμένο» με σπάνια διαμάντια.

CristianoRonaldo watch2

Από το 2013 ασχολήθηκε με μεγαλύτερο πάθος. Εκείνη τη χρονιά άρχισε να συνεργάζεται με τον Τζέικομπ Αράμπο, γνωστό και ως Jacob The Jeweller, ο οποίος είναι ο «κοσμηματοπώλης των διάσημων» στο Χόλιγουντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε πρεσβευτής του brand και έκτοτε το… παιχνίδι του ανέβηκε επίπεδο. Έτσι, απέκτησε κι άλλα ρολόγια, τα περισσότερα φτιαγμένα αποκλειστικά για τον ίδιο.

Δείτε επίσης  Μιχάλης Αεράκης: Ο σασμός που έγινε πρόσφατα σε φυλακή και γιατί η ομώνυμη σειρά έχει τόση επιτυχία

Πηγή