Στηβ Μιλάτος: Το πρόβλημα στην εκπομπή δεν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά ο Παύλος Σταματόπουλος

Στηβ Μιλάτος: Το πρόβλημα στην εκπομπή δεν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά ο Παύλος Σταματόπουλος

milatos stiv

Για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής, Παύλο Σταματόπουλο και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην παρουσία του στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όπου βρισκόταν μαζί τους στον Alpha μίλησε το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (11/11) στην κάμερα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με παρουσιάστρια τη Μπέτυ Μαγγίρα ο ίδιος δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά με τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής, Παύλο Σταματόπουλο.

«Όταν συνεργάστηκα με την Σπυροπούλου, η περίοδος ήταν πιο δύσκολη. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η ίδια στο τέλος. Δεν ήταν αυτή το πρόβλημα, αλλά ο Παύλος Σταματόπουλος», δήλωσε αρχικά το μοντέλο, το οποίο για ένα διάστημα ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Στην συνέχεια εξήγησε πως αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν του έδινε χρόνο για να εκφράσει τις απόψεις του και να παρουσιάσει πτυχές του εαυτού του.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στο live του «Big Brother» ότι εκείνος ήταν που δεν ήθελε να μου δώσει πολύ χρόνο. Οπότε, όταν ο άλλος σε αποκόβει, επειδή είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής, πώς θα μπορέσεις εσύ να παρουσιάσεις τις πτυχές του εαυτού σου και να μιλήσεις πιο καθαρά;», εξήγησε.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά μελλοντικά, ο Στηβ Μιλάτος είναι αρνητικός. «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σταματόπουλο, ξεκάθαρα όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στη συνέχεια για τις Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει».

Δείτε επίσης  Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σε όποιον τον «πυροβολεί» για παλιότερες δηλώσεις του – «Είναι ανήθικο»

Τέλος αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του (ο γάμος διήρκησε μόνο τρεις μήνες). Όπως εξήγησε, παρόλο που δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός μεταξύ τους, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει φίλος με έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχουν ερωτευτεί πολύ.

Πηγή