Σοφία Βογιατζάκη: Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως

Σοφία Βογιατζάκη: Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως

sofia vogiatzaki

Η αγαπημένη ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη, μίλησε την Πέμπτη (18/11) στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» όπου και συμμετέχει, για τη μητέρα της, για τις προτάσεις αλλά και για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

«O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια! Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας», δήλωσε η ηθοποιός.

Για τη μητέρα της και για την προοπτική ενός παιδιού…«Δεν υπάρχει πιο κομβικό σημείο και πιο δύσκολη στιγμή από την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει φύγει, την κουβαλάω, αλλά δεν την βλέπω», είπε για την μητέρα της. Για την προοπτική ενός παιδιού η Σοφία Βογιατζάκη είπε: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως».

Οι τοξικοί άνθρωποι: «Εγώ από τοξικές συμπεριφορές φεύγω ή δεν τις επιτρέπω», είπε η ηθοποιός.

Για την παρουσίαση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει η τηλεόραση και «μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο».

«Από Ιανουάριο ξεκινάμε πρόβες για την παράσταση “Ποιoς ανακάλυψε την Αμερική”», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Ο Γιώργος Καράβας «τα ‘σπασε» χορεύοντας τσιφτετέλι στα γενέθλια της Βίκυς Καγιά