Jason Ροδίτης: Όταν πήγα στην Αγγλία έκανα να δω τους γονείς μου έξι χρόνια. Είναι το μόνο πράγμα που έχω τύψεις

Jason Ροδίτης: Όταν πήγα στην Αγγλία έκανα να δω τους γονείς μου έξι χρόνια. Είναι το μόνο πράγμα που έχω τύψεις

jason roditis

Στην παρέα του «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήρθε το βράδυ της Τρίτης (23/11) ο Jason Ροδίτης. Ο βραβευμένος χορευτής και κριτής του τηλεοπτικού σόου «Dancing with the Stars» μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του, από την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα.

Μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της ξενιτιάς, το bullying που δεχόταν λόγω καταγωγής, αλλά και για το ταξίδι του στο Λονδίνο που του χάρισε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Γιατί η γιαγιά του δεν ενέκρινε τη μητέρα του; Ποια ήταν η στάση του πατέρα του στο όνειρό του να γίνει χορευτής;

Επίσης, μίλησε με θαυμασμό για τη γυναίκα και τα παιδιά τους και εξήγησε τον λόγο που δεν βελτιώνει τα ελληνικά του, μετά από 20 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα.

«Είχα πάρει μια απόφαση να μείνω πίσω από τις κάμερες, να ασχολούμαι με τον χωρό επαγγελματικά για άλλους που θέλουν να κάνουν καριέρα και τελικά ήρθε η ευκαιρία και είμαι πάλι μπροστά στον φακό», σχολίασε ο Jason Ροδίτης και μίλησε για την τόπο καταγωγής του:

«Η γιαγιά μου έμεινε μόνη της στην Αίγυπτο με επτά παιδιά, όταν εξαφανίστηκε ο παππούς μου, τα πήρε και πήγε μετανάστρια στην Αυστραλία. Γεννήθηκα στην Αυστραλία και έμεινα περίπου μέχρι τα 17. Έγινα πρωταθλήτης στο Latin και στο Ballroom και οι προπονητές μου μου πρότειναν να πάω στην Αγγλία γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κερδίσω εκεί».

«Ο πατέρας μου, κλασσικός Έλληνας ήθελε να πάω να γίνω γιατρός… Για την εποχή που ζούσα εγώ ο πατέρας μου ήταν άψογος. Δεν με σταμάτησε από τον χορό, αλλά μου είπε ότι αν πραγματικά το θέλω να το κάνω μόνος μου και δεν θα με βοηθήσει. Όντως έκανα τρεις δουλειές για να βγάλω το εισιτήριο και να πάω. Ήταν ένα στοίχημα ότι δεν θα τα καταφέρω και θα γυρίσω πίσω. Αλλά δεν γύρισα ποτέ», δήλωσε.

Δείτε επίσης  Πώς θα καταλάβεις ότι σου λένε ψέματα, σύμφωνα με έναν νευροεπιστήμονα

«Οι γονείς μου διοργάνωναν βραδιές χορού για να μπορέσω να μαζέψω χρήματα και να πάω στην Αγγλία. Στο Λονδίνο έφτασα με την παρτενέρ μου και δεν ήξερα τίποτα. Είχαν στείλει γράμματα οι προπονητές και ψάχναμε να βρούμε πώς θα πάμε στη σχολή. Εκεί βρήκαμε τον δάσκαλο λες και ήταν “ο Θεός” του χορού», εξιστόρησε και πρόσθεσε:

«Με την παρτενέρ μου, την Τόνια Κόσοβιτς πήγαμε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και εκπροσωπούσαμε την Ελλάδα».

«Όταν πήγα στην Αγγλία έκανα να δω τους γονείς μου έξι χρόνια. Είναι το μόνο πράγμα που έχω τύψεις και θα τις έχω μέχρι το τέλος. Τώρα που έχω παιδιά καταλαβαίνω πόσο κόστισε στον πατέρα μου να με βλέπει να φεύγω, αλλά με άφησε. Όταν ήρθαν στην Αγγλία κατάλαβα πόσο πολύ τους αγαπάω. Όταν ήμουν μικρός έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και το surfing, δεν είχα καμία σχέση με τον χορό», δήλωσε και αναφέρθηκε στον έρωτα με μία μεγαλύτερη χορεύτρια που τον έκανε να αγαπήσει τον χορό:

«Ήμουν 12 εκείνη 18, πάρα πολύ όμορφη. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα κορίτσι, έτρεμα από την αδρεναλίνη και ερωτεύτηκα τον χορό εξαιτίας της».

«Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, αλλά παίζει ρόλο ο λόγος που θέλεις να χορέψεις».

Πηγή