Νέο Suzuki S-Cross: Δυναμισμός, ασφάλεια, αξιοπιστία

Νέο Suzuki S-Cross: Δυναμισμός, ασφάλεια, αξιοπιστία

Του Άρη Γαλανόπουλου

Το νέο Suzuki S-Cross παρουσιάστηκε πρόσφατα παγκοσμίως μέσω Διαδικτύου και εντυπωσιάζει τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά. Η δυναμική σχεδίαση αποπνέει την αξιοπιστία ενός στιβαρού SUV. Μια εντυπωσιακή μάσκα σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, οι δυναμικοί προβολείς led υψηλής φωτεινότητας 3 σημείων και τα τετραγωνισμένα προστατευτικά φρύδια στους θόλους των μπροστινών και των πίσω τροχών ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου. Τα προηγούμενα σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες ασημί χρώματος στο μπροστινό και στο πίσω μέρος δημιουργούν μια έντονη πρώτη εντύπωση και ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη σιγουριά που εμπνέει συνολικά η εμφάνιση του νέου μοντέλου.

Το S-Cross διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ελέγχου. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Boosterjet 1,4 λίτρων άμεσου ψεκασμού που προσφέρει ροπή και το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V SHVS, το καθιστούν αποδοτικό αλλά και εξαιρετικά δυναμικό ταυτόχρονα. Το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Select, η οθόνη ηχοσυστήματος 9 ιντσών αλλά και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support (αξιοποιώντας τις κάμερες και τους αισθητήρες) προσθέτουν μια νότα διασκέδασης και μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη ηχοσυστήματος 9 ιντσών, ενώ διαθέτει και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support.

suzuki

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τρισδιάστατη σχεδίαση που ταιριάζει στον χαρακτήρα ενός δυναμικού SUV. Το διαιρούμενο πίσω κάθισμα κατά 60:40 εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολλαπλής εκμετάλλευσης του χώρου για πολλές διαφορετικές αποσκευές, οι οποίες αποθηκεύονται στον ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 430 λίτρων. Tο νέο S-Cross προσφέρει τον χώρο και την άνεση που χρειάζονται για τη μεταφορά πέντε ενηλίκων και όλου του εξοπλισμού τους, χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική του. Η πανοραμική ηλιοροφή με το εξαιρετικά μεγάλο άνοιγμα ενισχύει ακόμη περισσότερο την απόλαυση κάθε διαδρομής. Eνας από τους σημαντικότερους παράγοντες μιας άνετης και ξέγνοιαστης οδηγικής εμπειρίας είναι η σιγουριά που αισθάνεται ο οδηγός για το αυτοκίνητό του και για τις οδηγικές του ικανότητες. Το Suzuki Safety Support πολύ απλά κάνει την οδήγηση ασφαλή και πολύ πιο διασκεδαστική. Το νέο Suzuki S-Cross αναμένεται στην ελληνική αγορά την άνοιξη του 2022, με τιμή εκκίνησης 20.670 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση, ενώ η τετρακίνητη ξεκινάει από 25.670 ευρώ.

Δείτε επίσης  Peugeot 3008: Βολτάροντας με το Best Seller των SUV

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή