Μαρίνα Πατούλη: Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο

Μαρίνα Πατούλη: Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο

patoulh

Για τη ζωή της με τον Γιώργο Πατούλη και το διαζύγιό τους που την έκανε να πενθήσει για μια περίοδο μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. Η κ. Πατούλη τόνισε ότι δεν περίμενε το τέλος του γάμου τους και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί» είπε.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε για το διαζύγιο.

«Δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση»

Στη συνέχεια μίλησε για την πεθερά της, που έχει φύγει από τη ζωή. «Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε» επισήμανε.

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση» ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Xmas dates: 5 ιδέες για ρομαντικά ραντεβού στο κλίμα των γιορτών