Ελένη Ψυχούλη: Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο

Ελένη Ψυχούλη: Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο

psichouli eleni

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ψυχούλη, το απόγευμα της Τετάρτης (22/12), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Υπήρξε άκρως αποκαλυπτική με καυστικό χιούμορ και ατάκες, που θα συζητηθούν.

Είναι μια πολύ αγαπημένη σεφ της ελληνικής τηλεόρασης, όπου ο κόσμος έχει λατρέψει και ακολουθεί κατά γράμμα τα λεγόμενά της, για να βγάλει τις ωραιότερες και νοστιμότερες συνταγές μαγειρικής.

Κυριότερα η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε στο ζήτημα των προτεραιοτήτων στη ζωή και την καθημερινότητά της και το πως εκείνη αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο θέμα των χρημάτων και το πόσο κακό νιώθει εκείνη να συζητούν όλοι για τα χρήματα και να τους δίνουν τόσο μεγάλη αξία, σαν να είναι κάτι τόσο πολύ σημαντικό το αν κάποιος είναι “πλούσιος” ή “φτωχός”. Μάλιστα δήλωσε ότι το φόρεμα που φορούσε κοστίζει περίπου 4 ευρώ και ότι το έχει πάρει από κινέζικο.

«Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν ζητάς να ακολουθήσεις αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνονται αυτά με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός. Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα».

«Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι… Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90» πρόσθεσε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης  Από τη σεξουαλική απελευθέρωση στον φόβο: Πώς το sex negativity έγινε η νέα κανονικότητα

Πηγή