Η Shark τώρα μόνο στον Κωτσόβολο

Η Shark τώρα μόνο στον Κωτσόβολο

tclkda7g

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας και η Shark, κυρίαρχος εταιρεία στις ηλεκτρικές σκούπες, τα σκουπάκια και τους ατμοκαθαριστές δαπέδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν την καινοτομία σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος. 

Με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, η Shark κατασκευάζει εύχρηστες και τεχνολογικά προηγμένες συσκευές για να κάνει τη ζωή του καταναλωτή, εύκολη, αποδοτική και κυρίως λειτουργική. Κάθε συσκευή της εταιρείας Shark έχει κάτι το ξεχωριστό και αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο στην απαιτητική καθημερινότητα. 

Τώρα το καθάρισμα γίνεται με ευελιξία και άνεση, σε χρόνο ρεκόρ!

Η Shark, η αμερικανική εταιρία με διεθνή αναγνώριση φέρνει την καινοτομία με μια ευρεία γκάμα από premium συσκευές καθαρισμού. Οι σκούπες Stick προσφέρουν απόλυτη ευελιξία καθαρισμού, φόρτισης και αποθήκευσης. Είναι ιδανικές για όσους έχουν κατοικίδια μιας και απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες τρίχες σε χρόνο ρεκόρ. Με τη λειτουργία Anti Hair Wrap που διαθέτουν βάζουμε τέλος στις μπλεγμένες τρίχες στο πέλμα της σκούπας, ενώ το αποσπώμενο σκουπάκι με τα ειδικά εξαρτήματα μάς βοηθά να καθαρίζουμε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο όπως σκάλες, καναπέδες, ακόμα και το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η τεχνολογία DuoClean συνδυάζεται με την τεχνολογία PowerFins με αποτέλεσμα οι δύο μηχανοκίνητες βούρτσες που λειτουργούν μαζί να μαζεύουν ακόμα περισσότερη* βρωμιά σε ένα πέρασμα, από όλους τους τύπους δαπέδου, χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε ή να αλλάζουμε το πέλμα.

Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός Shark έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Ο κάδος αδειάζει απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να λερώνουμε τα χέρια μας και να γεμίζουμε σκόνη. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτουν, μπορούν να «συλλαμβάνουν» εύκολα τη σκόνη και τα σωματίδια από κάθε σημείο του σπιτιού μας. 

Δείτε επίσης  Τα τρολ του διαδικτύου έπιασαν δουλειά μετά την εξαγορά του Twitter από τον Ίλον Μασκ

Ο τρίτος σύμμαχός μας στον καθαρισμό ενάντια στα μικρόβια για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και όχι μόνο, είναι οι ατμοκαθαριστές δαπέδου. Ο συνδυασμός του ατμού με τα μοναδικά πανάκια καθαρισμού αφαιρούν ακόμα πιο αποτελεσματικά τους λεκέδες, ενώ παράλληλα απολυμαίνουν χωρίς τη χρήση χημικών. Σε 30’’, το νερό έχει γίνει ατμός και η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Ο ατμός διεισδύει στους πόρους, για πιο βαθύ καθαρισμό σε μαλακές και σκληρές επιφάνειες. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη Shark και τα καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού που είναι διαθέσιμα στα κατάστημα Κωτσόβολος, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: kotsovolos.gr/pages/shark

Πηγή