«Ήταν ένα αστείο, δεν το μετανιώνω» λέει ο Αμερικανός που έβρισε «κωδικοποιημένα» τον Μπάιντεν

«Ήταν ένα αστείο, δεν το μετανιώνω» λέει ο Αμερικανός που έβρισε «κωδικοποιημένα» τον Μπάιντεν

AP21359661219287

Για την ενέργειά του να βρίσει «κωδικοποιημένα» τον Τζο Μπάιντεν στον αέρα κατά την διάρκεια των καθιερωμένων τηλεφωνημάτων σε τυχαία πρόσωπα στις ΗΠΑ, που κάνει ο πρόεδρος την παραμονή των Χριστουγέννων για να ευχηθεί χρόνια πολλά, μίλησε ο Τζάρεντ Σμεκ από το Όρεγκον.

«Ήταν ένα αστείο, δεν το μετανιώνω. Δεν έχω κάτι εναντίον του Τζο Μπάιντεν, απλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά» δήλωσε στο Οregonian και συνέχισε:

«Το καταλαβαίνω πως ήταν αγενές, δεν έχω κάτι με τον Πρόεδρο προσωπικά, φαίνεται εγκάρδιος τύπος, ήταν ένα αθώο αστείο για να εκφράσω το δικαίωμα που μου δίνει ο Θεός να εκφράζω τις διαφωνίες και απογοητεύσεις μου με αστείο τρόπο. Τον αγαπώ (σσ.τον πρόεδρος) όπως αγαπώ κάθε αδερφό εν Χριστό και αδερφή μου».

Ο Σμεκ δήλωσε πως δεν είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δηλώνει απογοητευμένος από τις πολιτικές Μπάιντεν για την πανδημία, τους εμβολιασμούς και τον πληθωρισμό. Και συμπλήρωσε πως αισθάνεται πως τώρα δέχεται απειλές και το δικαιωμά του στον ελεύθερο λόγο.

Όπως σημειώνουν τα ξένα ΜΜΕ η συμπεριφορά του Σμεκ, είναι χαρακτηριστική των ψεκασμένων οπαδών Qanon, του ακροδεξιού κινήματος αντι-εμβολιαστών και συνομοσιολόγων που είχαν καταλάβει για ώρες και το Κογκρέσο. Αφού διαπράξουν τις παρανομίες τους, στη συνέχεια συμπεριφέρονται σαν «άτακτα παιδιά»… «Δεν θέλαμε να πούμε αυτό», μας παρεξηγήσατε, είναι συνταγματικό μας δικαιώμα» και στο τέλος συνήθως βάζουν τα κλάματα μπροστά στο Δικαστήριο.

Πηγή

Δείτε επίσης  Καταβρόχθισε 32 ρολά σούσι και κατέληξε στα επείγοντα – Το viral βίντεο στο TikTok με τα 11 εκατ. views