Tο Newsbeast ταξίδεψε στη Βιέννη για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του νέου εντυπωσιακού smartphone της HUAWEI, nova 9

Tο Newsbeast ταξίδεψε στη Βιέννη για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του νέου εντυπωσιακού smartphone της HUAWEI, nova 9

Ένα φαντασμαγορικό event με πολλές εκπλήξεις διοργάνωσε ο κινέζικος κολοσσός στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, στο Messe Wien Exhibition & Congress Center της Βιέννης για την παρουσίαση του νέου smartphone nova 9.

To Newsbeast θέλοντας να είναι από τους πρώτους που θα μάθει τα νέα της Huawei, ταξίδεψε στη Βιέννη για να καταγράψει τα όσα συνέβησαν και να τα μεταφέρει στους αναγνώστες του.

Το συγκεκριμένο λανσάρισμα σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία ενός Huawei smartphone για το 2021 στην Ευρώπη και όπως είναι φυσικό, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος.

Οι φαν της σειράς nova που περίμεναν με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή δεν θα απογοητευτούν, αφού το νέο μοντέλο ακολουθεί τα πρότυπα που είχε ήδη θέσει η σειρά, ήδη από το λανσάρισμα της το 2016, τα οποία διέθεταν πάντα την προηγμένη τεχνολογία της HUAWEI, ως προς το design, την κάμερα, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, τις εφαρμογές – και όχι μόνο.

Σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, o επικεφαλής της Huawei σε Κεντρική, Ανατολική Ευρώπη, Σκανδιναβία και Καναδά, Derek Yu, αποκάλυψε η Huawei θα κάνει την είσοδό της και στην ευρωπαϊκή αγορά των foldables την άνοιξη του 2022 και δήλωσε ότι η εταιρεία δεν θα σταματήσει ποτέ να ασχολείται με τα smartphones.

Huawei 7

Καταπληκτικό design με απίστευτες δυνατότητες

Φυσικά πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από το νέο HUAWEI nova 9. Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του και όχι άδικα. Το HUAWEI nova 9 διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- και είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών.

Δείτε επίσης  Ωριωνίδες: Απολαύστε τη βροχή από «πεφταστέρια» το βράδυ της Παρασκευής

Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια.

Το HUAWEI nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge.

Επιπλέον, τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 6nm Snapdragon 778G 4G. Η απόδοση είναι ισχυρή και επιτρέπει στο τηλέφωνο να υποστηρίζει τον χρήστη του σε όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Παράλληλα, το HUAWEI nova 9 είναι επίσης εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene που αντιλαμβάνονται έξυπνα τη θερμοκρασία του smartphone και προσαρμόζουν την απόδοση για να διατηρούν τη συσκευή δροσερή και λειτουργική για πολλές ώρες.

Huawei 16

Η κάμερα που επιτρέπει να απαθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές, ακόμη και τη νύχτα

Φυσικά, ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που κοιτάει κανείς στο κινητό του είναι η δυνατότητες της κάμερας. Δοκιμάσαμε το nova 9 και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας εντυπωσίασε με την ποιότητας της φωτογραφίας και το εύρος των λειτουργιών του.

Χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, ο χρήστης μπορεί με το nova 9 να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε.

Δείτε επίσης  Έλληνας ηθοποιός έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της google

Για τις φορές που μια εικόνα δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει μια ξεχωριστή στιγμή,  το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video.

Huawei 17

Το HUAWEI nova 9 είναι ένα smartphone, δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

Το HUAWEI nova 9 διατίθεται για προπαραγγελία στα καταστήματα Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public και MediaMarkt, από 21 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 4. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links: 

facebook
instagram
youtube

Σχετικά με τη HUAWEI

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της HUAWEI διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το HUAWEI Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της HUAWEI και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της HUAWEI, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Πηγή