116 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο της Adele

Πριν λίγες εβδομάδες η Beyonce είχε κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τηλεοπτικό τρόπο, μέσω του HBO και κατάφερε να κάνει ξανά κάτι τρομερά πρωτότυπο στη μουσική βιομηχανία, το οποίο όμως είχε λιγότερη σχέση με τη μουσική και περισσότερη με το rebranding και το promotion. Η Adele είχε σπεύσει να την αποθεώσει μέσω Instagram, αλλά και σε μία συναυλία της. Η Adele όμως είναι αυτή που πρέπει να αποθεώνεται, γιατί αγγίζει την επιτυχία με τον πιο λιτό τρόπο. Το νέο της συμβόλαιο τα λέει όλα.
Ο νέος της δίσκος την έκανε για ένα δίμηνο πρώτο trend σε συζητήσεις, κάθε εκπομπή την ήθελε και όλο αυτό, με την ίδια να ποντάρει απλά στη μουσική και τους στίχους της. Γι΄αυτό και ετοιμάζεται να υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα της εξασφαλίσει εκτός από αυτή και άλλες δύο ζωές.

Όπως αναφέρει η Guardian, η Adele θα αποχωρήσει από την βρετανική εταιρεία XL μετά από 6 χρόνια (ξεκίνησε στα 19 της από εκεί), με την οποία έκανε περιουσία 85 εκατομμύρια λίρες και της έχει γίνει πρόταση από τη Sony Music ώστε να αναλάβει το promo στα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον και να έχει αποκλειστικά δικαιώματα. Στο συμβόλαιο που λέγεται ότι έχει υπογράψει, αναγράφεται το ποσό των 90 εκατομμυρίων λιρών (λίγο πάνω από 116 εκατ. ευρώ) και αφορά τις απολαβές της για την επόμενη 4ετία. Κι ας μην κυκλοφορήσει κανένα τραγούδι όπως έχει δηλώσει η ίδια, ώστε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της.

Posted on