5 παραμυθένια εστιατόρια

Πανέμορφα εστιατόρια για πλούσιους


Υπάρχουν πάρα πολλά πανέμορφα μέρη που θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σας και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα σε κάποιο εστιατόριο κάπου στον κόσμο το οποίο προσφέρει μοναδική θέα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε πλούσιοι αφού η μοναδική θέα κοστίζει. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για εσάς και θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις δείτε τα παρακάτω 5 εστιατόρια πολυτελείας τα οποία δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Σε αυτά τα μέρη εκτός της υπέροχης κουζίνας θα απολαύσετε και άψογη εξυπηρέτηση και θα συνδυάσετε μοναδικό φαγητό με υπέροχη ατμόσφαιρα ειδικά για ζευγαράκια τα οποία αναζητούν το κάτι διαφορετικό.  

1. Grotta Palazzese hotel ristorante, Polignano a Mare (Bari) Puglia - Ιταλία


Image description

Image description

Το εστιατόρια αυτό βρίσκετε εντός μιας σπηλιάς με την θάλασσα να το αγγίζει στο κάτω μέρος προσφέροντας μοναδική θαλάσσια θέα. Η αίθουσα είναι ημικυκλική και αρκετή για να χωρέσει 10 τραπέζια όπου οι πελάτες να απολαύσουν τυπική ιταλική ατμόσφαιρα και ντόπια φαγητά.


2. Εστιατόριο Le Panoramique, Chamonix, Γαλλία

Το εστιατόριο αυτό βρίσκεται στα 3.000 μέτρα υψόμετρο στης γαλλικές Άλπεις και προσφέρει μοναδική θέα του βουνού 360 μοιρών. Οι Γάλλοι σεφ προσφέρουν τοπικά, παραδοσιακά γεύματα χαρακτηριστικά για της γαλλικές Άλπεις και μοναδικής υψηλής γαστρονομίας όπως άλλωστε χαρακτηρίζουν την γαλλική κουζίνα.

3. Το υποθαλάσσιο εστιατόριο Ithaa στις Μαλδίβες

Image description

Image description

Το υποθαλάσσιο αυτό εστιατόριο βρίσκεται σε βάθος μερικών μέτρων στην θαλάσσια ζώνη των νήσων Μαλδίβες και είναι σχεδιασμένο να φιλοξενήσει μόνο 14 τυχερούς επισκέπτες. Προσφέρει τους πελάτες του εκπληκτική πανοραμική θέα 270 μοιρών εντός της θάλασσα με την δυνατότητα να παρακολουθείτε την θαλάσσια ζωή ζωντανά πάνω από τα κεφάλια σας όση ώρα τρώτε. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν εδέσματα της ντόπιας και ευρωπαϊκής κουζίνας, όμως οι περισσότεροι το επισκέπτονται για την μοναδική εμπειρία παρά για την ποιοτική τροφή.

4. Εστιατόριο Ali Barbour εντός σπηλιάς, στην παραλία Diani, Κένυα


Η Κένυα στην Αφρική διαθέτει πολλές ομορφιές και μια εξ αυτόν είναι και το συγκεκριμένο εστιατόριο το οποίο βρίσκετε εντός μιας σπηλιάς. Η οροφή του είναι ανοιχτή προσφέροντας ήλιο και αέρα και αποφεύγοντας κλειστοφοβίες. Η ατμόσφαιρα είναι ρομαντική - τέλεια για ένα όμορφο ραντεβού με μια κυρία. Τα φαγητά που προσφέρονται είναι παραδοσιακά αφρικανικά.


5. Εστιατόριο Sierra Mar, Καλιφόρνια

Image description

Image description

Αυτό το υπέροχο εστιατόριο βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ σε ένα φυσικό καταφύγιο κοντά στην πόλη Σαν Φρανσίσκο. Από το τραπέζι σας μπορείτε να απολαύσετε ένα την δύση του ήλιου στην θάλασσα και κλασσική αμερικανική κουζίνα. Οι Αμερικανοί είναι εξαιρετικά φιλόξενοι άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν πως να ζουν και να διασκεδάζουν και ειδικά οι Καλιφορνέζοι οπότε αν βρεθείτε κάπου κοντά δοκιμάστε την κουζίνα του.

Posted on