Από τον Ant1 στον Alpha

Η τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε την σεζόν που μας πέρασε, δυστυχώς τελείωσε πρόωρα, καθώς οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης, δεν ευνόησαν στο να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως είναι γνωστό, αποχαιρέτησαν νωρίτερα τους τηλεθεατές της εκπομπής, «Spata Live».

Μετά το τέλος της απογευματινής εκπομπής, η παρουσιάστρια έδειξε ενδιαφέρον να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Ant1, γι’ αυτό και βρίσκονταν σε συζητήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ηΜαίρη Συνατσάκη δεν θα ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού, καθώς δεν προχώρησαν σε κάποια συμφωνία.

Τις τέθηκαν προτάσεις, όπως του να βρίσκεται στο «All Star Dancing», αλλά και σε ένα εκ των πρωινών, αλλά δεν την ικανοποιούσαν. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας, το οποίο προκάλεσε έκπληξη! Η Μαίρη Συνατσάκη θα βρίσκεται στον Alpha και στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Ant1 έληξε κοινή συναίνεση, το οποίο κανονικά έληγε τον Οκτώβριο. Μάλιστα, στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», εκτός από την Μαίρη θα δούμε άλλη μια γυναικεία παρουσία, η οποία θα αποφασιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Posted on