Αυτό είναι το μυστικό πίσω από την τέλεια σιλουέτα της

Πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 47 της χρόνια, και παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Hollywood. Και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι μόνο θέμα καλών γονιδίων, αλλά και μίας ατελείωτης προσπάθειας και κόπου, που συμπεριλαμβάνει ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα, αλλά και σκληρή προπόνηση. Την  επόμενη φορά λοιπόν, που θα σκεφτείς ότι θα ‘θελες, αλλά δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς περαιτέρω με όλα αυτά, αναλογήσου το παρακάτω πρόγραμμα της  Jennifer Aniston, που ομολογουμένως και… αργόσχολη δεν θα την αποκαλούσες.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα της διάσημης ηθοποιού; «Αν δουλεύω, σηκώνομαι στις 4:30 με 5 το πρωί. Αν όχι, ξυπνάω στις 8 με 9, γιατί συνηθίζω να κοιμάμαι αργά. Αλλά συνήθως, όταν ξυπνάω, θα φτιάξω ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με μία φέτα λεμόνι», δήλωσε πρόσφατα η σταρ και συνέχισε με το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

«Μετά, ξεκινάω το workout μου. Έχω μία θαυμάσια γυμνάστρια που μου κάνει spin και yoga. Κάνουμε spin για μισή ώρα και μετά yoga για 40 λεπτά. Αυτό είναι αρκετά έντονο. Μετά πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω ενδυνάμωση ή απλά διάδρομο, ποδήλατο ή ελλειπτικό».

Όσο για το τι τρώει ύστερα από το τέλος της προπόνησης, αναφέρει: «Αν δεν πιω το shake μου, θα φάω μερικά αυγά ποσέ με αβοκάντο ή κεχρί δημητριακών με γάλα αμυγδάλου και μπανάνα».

Ξανασκέψου λοιπόν καλά, όταν την επόμενη φορά απορήσεις τι κάνουν οι σταρς και παραμένουν θεές!

Posted on