Black friday προσφορές και εκπτώσεις

Γιατί είναι καλύτερα να πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου παρά από φυσικά καταστήματα, ειδικά τώρα;


Φέτος έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και η πανδημία συνεχίζει να αλλάζει την ζωή του καθενός μας, δυστυχώς στης περισσότερες περιπτώσεις προς αρνητική κατεύθυνση. Η συνεχιζόμενη παγκόσμια επιδημιολογική κρίση του Covid-19 και οι συνέπειές της ήρθαν για να μείνουν φαίνεται και εμείς πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε μαζί της. Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και της απαιτήσεις με της οποίες πρέπει να ζήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ζωή και το εμπόριο θα σταματήσουν, τουναντίον οι εμπορικές εταιρείες και φέτος ετοιμάζονται πυρετωδώς να προσφέρουν σούπερ εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές στους πελάτες τους της 2 συγκεκριμένες ημέρες Black Friday και Cyber Monday.  


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των online αγορών;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε εν συντομία τα πλεονεκτήματα των online αγορών έναντι των αγορών σε φυσικά καταστήματα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται συνεχώς σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες διαφόρων ειδών στο Διαδίκτυο. Το όριο ηλικίας επεκτείνεται επίσης μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, καλύπτοντας γενικά το εύρος μεταξύ 18-65 ετών.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου επέτρεψε την εμφάνιση μεγάλων διεθνών διαδικτυακών αλυσίδων με δεκάδες διαδικτυακά καταστήματα σε διαφορετικές χώρες. Η συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα ηλεκτρονικού εμπορίου από διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες επιτρέπει σε κάθε πελάτη να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει από την άνεση του σπιτιού του μόνο με μερικά κλικ στον υπολογιστή του.


Ποια είναι τα οφέλη από τις αγορές στο Ίντερνετ:

1. Τεράστια συλλογή προϊόντων που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα φυσικό κατάστημα - τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα έχουν τεράστια γκάμα προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό που μπορούν να προσφέρουν. Τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα έχουν τεράστιο αριθμό αντικειμένων, τα οποία μερικές φορές υπερβαίνουν τα 1.000.000. Κατανοείτε ότι αυτή η τεράστια γκάμα δεν μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα φυσικό μαγαζί σε κάποιον εμπορικό δρόμο όπου τα ενοίκια είναι στα ύψη. Η τεράστια επιλογή που προσφέρουν τα e-shop είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που οι καταναλωτές τα προτιμούν για της αγορές τους.

2. Χαμηλότερες τιμές από τα φυσικά καταστήματα - με καλή διαχείριση από την εμπορική διεύθυνση τα διαδικτυακά καταστήματα μπορούν να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές στον τελικό χρήστη. Τα φυσικά μαγαζιά έχουν πολύ μεγάλο λειτουργικό κόστος όπως ενοίκια, μισθοί, ασφάλιση προσωπικού, φόροι κτλ. το οποίο το μετακυλούν στην τιμή. Ένα ηλεκτρονικό μαγαζί μπορεί να λειτουργεί με πολύ μικρά κόστη.

3. Τεράστια συλλογή προϊόντων - Αν ζείτε σε μια μικρή πόλη ή απλά δεν θέλετε να χάνετε πολύτιμο χρόνο σε ψώνια και οδήγηση συν παρκάρισμα του αυτοκινήτου, τότε το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η τεράστια συλλογή που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε άνετα από την οθόνη του υπολογιστή σας και να παραγγείλετε με λίγα μόνο κλικ.

4. Διεθνές πεδίο εφαρμογής του ηλεκτρονικού εμπορίου - λόγω της συνεχώς διευρυνόμενης κλίμακας του ηλεκτρονικού παγκόσμιου εμπορίου, το οποίο δεν περιορίζεται από οποιαδήποτε εθνικά σύνορα, επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν συγκεκριμένα ή μη διαθέσιμα προϊόντα στο εμπορικό εθνικό δίκτυο, εισάγοντας τα από άλλη χώρα απευθείας. Το διεθνές δίκτυο logistics των εταιρειών ταχυμεταφορών βελτιώνεται επίσης, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των ηλεκτρονικών εμπόρων.

5. Παράδοση στη διεύθυνση που θέλετε - αυτή είναι επίσης μια πολύ σημαντική ευκολία που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να κάνουν αγορές στο διαδίκτυο. Η ευκαιρία να λάβετε την παραγγελία σας στο σπίτι σας και σε βολική στιγμή για εσάς δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να παραγγείλουν χωρίς να φοβούνται από την τωρινή επιδημιολογική κατάσταση, όπου όλοι γύρω μας κυκλοφορούν με μάσκες και ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού καραδοκεί.

6. Δωρεάν αποστολή - πολλά μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα προσφέρουν δωρεάν αποστολή σε ενεργές προσφορές ή σε ένα συγκεκριμένο ποσό. Εάν επωφεληθείτε από μια τέτοια προσφορά, σε αυτήν την περίπτωση θα πληρώσετε μόνο την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων και θα εξοικονομήσετε χρήματα κατά την παράδοση.

7. Αγορές "Black Friday" - αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε προϊόντα Estée Lauder με τεράστιες εκπτώσεις και σε ακαταμάχητες προσφορές. Αυτή η ετήσια εκδήλωση αγορών πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου (για το 2020 η επίσημη ημερομηνία είναι στης 27.11) και δίνει την ευκαιρία σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να αγοράσουν αγαθά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Φυσικά, εκπτώσεις black friday, cyber monday κάνουν και τα φυσικά καταστήματα, αλλά το πλεονέκτημα των e-shop είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε και να συγκρίνετε δεκάδες και εκατοντάδες καταστήματα με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

estee lauder προσφορές


Κάντε της αγορές σας με σύνεση

Η συμβουλή μας είναι, εάν μέχρι σήμερα δεν έχετε κάνει αγορές μέσου Ίντερνετ φέτος μπορείτε να το δοκιμάσετε και η πιο κατάλληλη ευκαιρία είναι το black friday. Φέτος είναι σημαντικό να διατηρούμε την υγεία μας και να μην είμαστε παρόντες σε μέρη όπου δημιουργείτε μεγάλος συνωστισμός. Μείνετε ασφαλής στο σπίτι σας και παρακολουθήστε τις προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρουν οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα τελειώσουν αργά ή γρήγορα, αλλά μέχρι τότε πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους, και πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη της μόλυνσης.


Posted on