Η Ελένη Τσολάκη είναι και πάλι happy

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Ελένη Τσολάκη που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεοπτική παρέα του «Happy Day» έχει βρει τον έρωτα της στο πρόσωπο του πολύ γνωστού επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη ο οποίος πριν από μερικούς μήνες τα είχε με το πολύ γνωστό μοντέλο, την Τουρκάλα Νεσχάν Μουλάζειμ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, η Ελένη Τσολάκη δυσκολεύτηκε να ξαναβρεί σύντροφο στη ζωή της.
Το κάστρο έπεσε μετά από επίμονη πολιορκία του επιχειρηματία που κράτησε 3 μήνες!!! Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων, προσέχουν ώστε να μη δίνουν λαβές για σχόλια! Υπάρχει βλέπετε και ο Βερύκιος στη μέση που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο… Οι συχνές έξοδοι τους ωστόσο, σε απόμερα στέκια των βορείων προαστίων και η μεγάλη οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μαρτυρούν την πολύ στενή σχέση τους.

Πώς όμως έγινε η πολιορκία και η γνωριμία; Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός τους είχε πιάσει σε εστιατόριο της Γλυφάδας… Από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν πολλές συναντήσεις, στις οποίες η παρουσιάστρια φρόντιζε σχεδόν πάντα να είναι μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο φίλο ή φίλη της, στόχος ήταν να μην υπάρχουν λαβές για σχόλια.
Ο επιχειρηματίας ήταν πάντα διακριτικός και ταυτόχρονα της έδειχνε, όπως λέει και η real news, με κάθε τρόπο ότι ενδιαφέρεται για εκείνη έπειτα από τις πρώτες εβδομάδες των διερευνητικών ραντεβού. Η φιλία εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση το ζευγάρι ταξίδευει συχνά, κυρίως για επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης, η οποία παράλληλα με την τηλεόραση παίζει μουσική ως DJ σε νυχτερινά κέντρα. Οι δυο τους έχουν όργωσει την Ελλάδα… Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αίγινα και Κατερίνη είναι μερικά από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί μαζί! Η ωραία Ελένη μοιάζει πλέον να έχει βρει το φύλακα άγγελο της…

Posted on