Και επίσημα στον ρόλο του παρουσιαστή

Ο Μιχάλης Κουινέλης, ο frontman των Stavento έπειτα απο τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στην Ιερά Οδό που φέτος έκανε την μεγάλη έκπληξη με  την συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο και την Μελίνα Ασλανίδου και έχοντας κυκλοφορήσει μόλις χτες το νέο του τραγούδι “Το Μαντήλι”  με την καταξιωμένη Ελένη Βιτάλη, επιστρέφει άκρως ανανεωμένος ανοίγοντας νέα κεφάλαια στην επαγγελματική του πορεία, κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή.

Έπειτα απο μια δυνατή παρουσία στον ρόλο του κριτή στους δύο κύκλους του “Τhe Voice Of Greece” μέσα απο το οποίο παρουσίασε μια άλλη εικόνα του εαυτού του, τσαλακώνοντας πολύ την εμφάνιση του, επιστρέφει δυναμικά στο τηλεοπτικό πεδίο, για πρώτη φορά στον ρόλο τουπαρουσιαστή.

Ο τραγουδιστής θα αναλάβει τα ηνία μιας νέας εκπομπής που θα προβάλλεται στον  Αlpha απο τον Απρίλη με τίτλο The Music Project by Jumping Fish , ένα concept απόλυτα μουσικό και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Μέσω της επίσημης σελίδας του Alpha και με μια ανάρτηση μιας φωτογραφίας έγινε η ανακοίνωση του νέου προγράμματος το οποίο θα αρχίζει να προβάλλεται σε λίγο καιρό.

Αναμένουμε λοιπόν για το τι θα δούμε προσεχώς!

Posted on