Κατερίνα Καραβάτου και το νέο καθημερινό πρωινό

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές στα Χανιά για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη είναι διαφορετικές. Πιο φωτεινές, με πιο πολλά γέλια, με περισσότερες παιδικές φωνούλες, γλυκά νανουρίσματα και αγκαλιές. Αλλά και με non stop πρόγραμμα και περισσότερους ψυχολογικούς ελιγμούς για να βρεθούν οι νέες ισορροπίες στην οικογένεια, που πριν από τρεις μήνες καλωσόρισε το νέο της μέλος. «Είναι υπέροχος, γλυκός, χαρούμενος και καλόβολος. Δεν γκρινιάζει για να γκρινιάζει, γκρινιάζει όταν κάτι του συμβαίνει» λέει η Κατερίνα για το μικρούλη τους, που πέρασε πια τους κλασικούς μωρουδιακούς κολικούς και μέρα με τη μέρα αρχίζει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα. «Δεν το έχουμε βρει ακόμα, αλλά νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο» επισημαίνει γελώντας από την άλλη άκρη της γραμμής, κρατώντας αγκαλιά το μωράκι της που μόλις έχει θηλάσει, ενώ η μεγαλύτερη κόρη της, Αέλια, εμφανίζεται μπροστά της ως τοξοβόλος και εκείνη την επευφημεί για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η εικόνα που φαντάζομαι να εκτυλίσσεται στην άλλη άκρη της γραμμής ζωγραφίζει μια υπέροχη οικογενειακή στιγμή. Παράλληλα, όμως, το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα νέο ξεκίνημα. «Μια νέα ευκαιρία που μας έχει γεμίσει ενέργεια και δημιουργικότητα» όπως λέει η Κατερίνα, καθώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινούν πρωινή καθημερινή εκπομπή στην απαιτητική ζώνη «πρωταθλητισμού» 10.00-13.00 από τη συχνότητα του Epsilon.

Πρωινή καθημερινή ζώνη. Πώς προέκυψε αυτή η απόφαση; Συζητιέται αρκετό καιρό πως είχατε αυτή την πρόταση από το κανάλι…

Ήταν μια πρόταση του σταθμού που, για να είμαι ειλικρινής, μας την είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως, τότε ήμουν έγκυος, μετά γέννησα, είχα πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου και το μωρό μας ως προτεραιότητα, έτσι μας πήρε κάποιο καιρό για να πάρουμε την απόφαση με τον Κρατερό. Επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαβεβαίωση του σταθμού πως θα στηρίξουν πολύ αυτό το καινούριο μας βήμα και θα έχουμε όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να μεταφερθεί μια πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου σε καθημερινή βάση, γιατί δεν είναι κάτι απλό, οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Θεωρείς πως ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για το σταθμό το γεγονός πως υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα γίνει με το Μega και υπήρχε περίπτωση η ζώνη να μείνει με ένα προϊόν, το Πρω1νό του ΑΝΤ1;

Θεωρώ πως η στρατηγική του σταθμού είναι να χτιστεί ένα συμπαγές καθημερινό πρόγραμμα και να υπάρχει ολοκληρωμένη ροή, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε αυτό λοιπόν το σκεπτικό εντάσσεται και η συγκεκριμένη ζώνη που καλούμαστε τώρα να υπηρετήσουμε.

Η εκπομπή θα συνεχίσει να λέγεται Στα Καλά Καθούμενα;

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κρατήσουμε τον τίτλο. Άλλωστε όλα αυτά έχουν γίνει στα καλά καθούμενα!!!

Από το δελτίο Τύπου δόθηκε η αίσθηση πως θα είναι εντελώς διαφορετική η ομάδα σας.

Ναι, θα δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Αυτό που έχουμε το μυαλό μας είναι μια εκπομπή που θα βασίζεται στη φιλοσοφία της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, αλλά θα διανθιστεί με πολλά ακόμα στοιχεία.

Μπορείς να αποκαλύψεις κάποια πράγματα για τη νέα εκπομπή;

Είναι πολύ νωρίς… Άσε που δεν θέλω! (γέλια) Κάνουμε σχέδια και σκέψεις, κάνουμε όνειρα. Οι καινούριοι μας συνεργάτες μαζί με τη συντακτική ομάδα μας, που επίσης θα επεκταθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να αναπτυχθούν νέες δυναμικές. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καθημερινό πρωινό πρόγραμμα που θα αντανακλά τις δικές μας αρχές, τις δικές μας αξίες, το δικό μας τρόπο, το δικό μας ύφος και ήθος. Κι ελπίζουμε το αποτέλεσμα να κρατάει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Posted on