Ο άνθρωπος απλά δε με συμπαθεί. Δεν του αρέσω

Τόσο τα προηγούμενα χρόνια που ήταν κεντρική παρουσιάστρια, αλλά και φέτος που εντάχθηκε στην ομάδα του Πρωινού, η Μαρία Ηλιάκη -όπως είναι αναμενόμενο- έχει δεχθεί αρκετές κριτικές και δεν ήταν όλες κολακευτικές ίσα ίσα.
Ένας από τους ανθρώπους που την έχει σχολιάσει ξανά και ξανά με αρνητικό τρόπο είναι ο Βαγγέλςη Περρής και σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ίδια αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο Περρής έχει υπάρξει αρχισυντάκτης μου για πέντε μήνες την εποχή που είχα πρωτοξεκινήσει με την Κορομηλά στον Alpha, στο πρωινό. Όχι, δεν συνέβη ποτέ κάτι άσχημο μεταξύ μας. Ο άνθρωπος απλά δεν με συμπαθεί, δεν του αρέσει η τηλεοπτική μου παρουσία, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να απαντάω, γιατί ανοίγει ένα αλισβερίσι, ένα σου είπα, μου είπες, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ και δεν θέλω ούτε και τώρα. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει. Αν θέλει να γράφει για μένα, ας γράφει. Τα διαβάζω. Μέχρι εκεί όμως. Κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί για μένα ήταν σωστά και την καλοπροαίρετη κριτική πάντα τη λαμβάνω υπόψη μου. Όμως, μετά από τόσα χρόνια, μπορώ να ξεχωρίζω την καλοπροαίρετη κριτική από την εμμονική επίθεση.

Posted on