Ο Νίκος Μουτσινάς σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί να έχουμε ακούσει πολλές φορές τον Νίκο Μουτσινά να μιλά για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, αλλά σήμερα μας σόκαρε. Ο παρουσιαστής αφηγήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ψυχραιμία –αλλά και με το χιούμορ που τον διακρίνει- πρωτοφανή περιστατικά από την κηδεία της κυρίας Φρόσως.

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη από το σάκχαρο, πιο άσπρη και από τα λουλούδια, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια – της έδωσε τρεις σφαλιάρες- και η μάνα μου φυσικά… δεν είπε τίποτα. Μαζεύουμε τρελούς γύρω μας. Έφαγε τρία χαστούκια η μάνα μου, ο παπάς δεν είπε τίποτα φίλος της μάνας μου, έβγαλε και επικήδειο και την χαιρέτησε “αγαπημένο μου Φροσάκι”και λέω τι λέει ο παπάς…» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακόμα διηγήθηκε  γιατί άνοιξε το… καπάκι από το φέρετρο της μαμάς του όταν εμφανίστηκε η Ζωή Λάσκαρηντυμένη στα λευκά, ενώ αποκάλυψε πως αντέδρασε άκουσε το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού.

Posted on