Ο Τομ Χανκς ξανασυναντά τον Τομ Τίκβερ

Η τελευταία φορά που ο Τομ Τίκβερ συνεργάστηκε με τον Τομ Χανκς ήταν στη φιλόδοξη, αλλά άνιση μεταφορά του βιβλίου του Ντέιβιντ Μίτσελ, «Cloud Atlas».

Και τώρα έρχεται η δεύτερη συνεργασία τους, που επίσης θα βασιστεί σε βιβλίο, αυτή τη φορά στο «A Hologram For The King» του Ντέιβ Έγκερς.

Ο Χανκς πρωταγωνιστεί ως ένας επιχειρηματίας με οικονομικά προβλήματα, ο οποίος καταφεύγει σε μια ανερχόμενη πόλη της Σαουδικής Αραβίας, μακριά από τις χτυπημένες από την κρίση ΗΠΑ, σε μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την πτώχευση, να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του και τελικά να κάνει κάτι μεγάλο.

Είναι «μία τρυφερή, τρελή, νοσταλγική μπαλάντα που καταγράφει το ταξίδι ενός άνδρα, που έχει χάσει σχεδόν τα πάντα, σε μια χώρα που απαιτεί από αυτόν να αντιμετωπίσει τελείως άγνωστες προκλήσεις – και αυτό απαντά παλιές ερωτήσεις με νέους και αναπάντεχους τρόπους.»

Το καστ συμπληρώνουν οι Σαρίτα Σουντχάρι (του τηλεοπτικού «Homeland»), Ομάρ Έλμπα («Intelligence»), Τρέισι Φέραγουεϊ («Εκεί που δεν το Περιμένεις»), Ντέιβιντ Μένκιν («Zero Dark Thirty») και Τομ Σκέριτ («Ted»).

Πολιτισμικές διαφορές στο επίκεντρο μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ιδέας που μοιάζει η ιδανική επιλογή για τον Τομ Χανκς, τον αγαπημένο ηθοποιό της Αμερικής, να ακολουθήσει το σερί των επιτυχημένων επιλογών του μετά τη «Γέφυρα των Κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το επερχόμενο «Inferno», διασκευή του best-seller του Νταν Μπράουν.

Το πρότζεκτ που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβ Έγκερς προσάρμοσε για την οθόνη ο ίδιος ο Τίκβερ

Posted on