Οι Onirama «βάλανε φωτιά στα φρένα»

Είναι γνωστό ότι οι Onirama «βάλανε φωτιά στα φρένα» από την πρώτη τους εμφάνιση και πως κινούνται συνεχώς «με ταχύτητες μεγάλες».

Το συγκρότημα της αστείρευτης ενέργειας αιφνιδιάζει με την πιο ευχάριστη έκπληξη σε μία εκλεκτή διασκευή που εξαλείφει τις αποστάσεις και αναδεικνύει τους κόσμους της μουσικής.
«Το Μηδέν» ερμήνευσε πρώτη με μεγάλη επιτυχία η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο δίσκο «Ψάξε Στ’ Όνειρό Μας» (Minos EMI, 1997), σημαδεύοντας την εποχή εκείνη. Η μουσική είναι έργο του σημαντικού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και οι στίχοι του Λάκη Λαζόπουλου. Τα τραγούδια της δουλειάς γράφτηκαν για τις ανάγκες των θεατρικών μετεπιθεωρήσεων του τελευταίου κατά την περίοδο 1988 – 1997.

Οι Onirama κάνουν δικό τους «Το Μηδέν» στο μέγιστο βαθμό με την electro swing και funky διασκευή του Alex Simon Papaconstantinou και του Alex Leon.

Το ίδιο διάστημα, ο frontman του γκρουπ Θοδωρής Μαραντίνης είναι ανάμεσα στους τέσσερις μέντορες του τέταρτου – ελληνικού – κύκλου του «X Factor», ο οποίος μόλις έχει ξεκινήσει να προβάλλεται.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Posted on