Πως να παραγγείλω tester αρώματα από online μαγαζιά;

Τι είναι τα τέστερ αρώματα;


Τα tester είναι κανονικά αρώματα που οι εταιρείες παραγωγής προωθούν στα καταστήματα για λόγους δοκιμών και δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στην σύνθεση από ένα κανονικό άρωμα. Συνήθως αυτό που λείπει είναι το καπάκι και το φανταχτερό κουτί οπότε δεν μπορείς να αγοράσεις τέστερ άρωμα ως δώρο σε κάποιον φίλο σου, όμως για προσωπική χρήση είναι καλή επιλογή. Ειδικά αν το αγοράσετε από επώνυμο κατάστημα που δέχεται επιστροφές και ανταλλαγές και κρατάει αυθεντικό στοκ. Τα tester που υπάρχουν στο venera.gr αφορούν γνήσια αρώματα τα οποία είναι ολοκαίνουρια και αχρησιμοποίητα με την μόνη διαφορά με το κανονικό εμπόρευμα να βρίσκετε στην συσκευασία τους.

Το κουτί τους είναι συνήθως λευκό και αναγράφει την λέξη "tester" ώστε ο πελάτης να ξέρει ότι δοκιμάζει το άρωμα πριν το αγοράσει. Συνήθως λείπει και το σελοφάν ή το καπάκι. Καθώς τα tester κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους προώθησης του αρώματος, η ποιότητα τους είναι ακριβώς ή ίδια με αυτή του κανονικού αρώματος. Τα τέστερ είναι ειδικές συσκευασίες οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από τον παραγωγό αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς προώθησης. Στα ράφια του καταστήματος εύκολα θα τα δείτε με την ένδειξη “not for sale”.


tester aromata veneraGR


Δελεαστικές τιμές στα tester αρὠματα

Αγοράζω συχνά από το e-shop venera.gr ανδρικά αρώματα τέστερ. Όσα tester έχω πάρει από εκεί πάντα ήταν ΟΚ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντα κοιτούσα να έχουν καπάκι αφού είμαι συλλέκτης των μπουκαλιών. Τα περισσότερα έχουν καπάκι, χωρίς όμως κουτί. Αν εμπιστεύεσαι το κατάστημα και ξέρεις ότι πουλάνε μόνο επώνυμα και αυθεντικά αρώματα δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσεις σε φθηνή απομίμηση. Έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές tester αρώματα και πάντα είχαν την ίδια ακριβώς ένταση και διάρκεια με τα κανονικά συσκευασμένα.Κάποιοι λένε ότι η βαλβίδα ψεκασμού είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε σχέση με τα κανονικά όμως εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.

Τι λένε οι πελάτες για τα τέστερ αρώματα;

Οι παραγωγοί αρωμάτων κατασκευάζουν τέστερ για να βοηθήσουν στην προώθηση του βασικού αρώματος. Η ποιότητα του αρώματος είναι η ίδια, μπορεί να διαφέρει η ποιότητα στο μπουκάλι, στο καπάκι και είναι φυσικά χωρίς συσκευασία. 

Η τιμή ενός αρώματος δεν σημαίνει πάντα ότι το ακριβότερο είναι και το καλύτερο. Όπως επίσης και το φθηνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακής ποιότητας ή ότι υπολείπεται σε κάτι. Ας μην επικεντρώνεστε αποκλειστικά στην τιμή και αφιερώστε λίγο χρόνο στις περιγραφές και στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν το άρωμα που σας τράβηξε την προσοχή. Λέξεις όπως “έντονο άρωμα”, “πλούσια μυρωδιά” ή “φρέσκο και δροσερό” θα σας δώσουν μια αρχική ιδέα για το είδος του αρώματος που σκέφτεστε να αγοράσετε. Δείτε και το χρώμα της συσκευασίας. Πολλές φορές το χρώμα επίσης παίζει ρόλο στην επιλογή αγοράς μας. 

Υπάρχουν λιανοπωλητές οι οποίοι αγοράζουν τα δικαιώματα διανομής αυτών των μπουκαλιών και τα μεταπωλούν στους καταναλωτές φυσικά σε χαμηλότερες τιμές. Ο λόγος είναι ότι δεν συμφέρει οικονομικά να γίνεται διαφορετική παραγωγή η οποία αυξάνει το κόστος. Σκέψου να αλλάζουν τον βαθμό πτητικότητας ή της δοσολογίες στα eau de toilette και τα eau de parfum για να φτιάχνουν τέστερ και βασικό άρωμα. Και αν ο πελάτης αρέσει το τέστερ και αγοράσει το άρωμα και δει ότι είναι διαφορετικό τι κάνουμε τότε;

 Στην fb σελίδα της Venera.gr https://www.facebook.com/venera.perfumery/ θα βρείτε απαντήσεις στης ερωτήσεις σας και όλες της πληροφορίες για να αγοράσετε ένα ποιοτικό άρωμα.


Posted on