Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το Epsilon

Τέλος και επίσημα η Ελεονώρα Μελέτη από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Την είδηση ανακοίνωσε η πρωινή εκπομπή του σταθμού Πρωινούλι με την Όλγα Λαφαζάνη και τους συνεργάτες της οι οποίοι είχαν όλο το ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής και από τα λεγόμενα των παρουσιαστών, πρόκειται για ένα έντονο «διαζύγιο» με το κανάλι να αφήνει ελεύθερη την δημοσιογράφο.

«Η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον σταθμό Epsilon. Μία συνεργασία που ολοκληρώθηκε καθώς ο σταθμός ανήγγειλε αυτή την διακοπή, αυτό λένε οι πληροφορίες μου μέχρι αυτή την στιγμή. Εμείς θα το διερευνήσουμε το θέμα και φυσικά θα σας ενημερώσουμε.για όλα τα νεότερα», ανέφερε η συνεργάτιδα του Epsilon.
Να σημειώσουμε πως η είδηση σαφώς και ξάφνιασε τους τηλεθεατές, αλλά όχι σίγουρα των ανθρώπους των media, αφού η σχέση της Ελεονώρας με τον σταθμό είχε περάσει από αρκετά «κύματα».

Οι δυο πλευρές είχανε δώσει τα χέρια για την εκπομπή Hashtag, όπου και παρουσίαζε κανονικά δυο σεζόν τώρα η Ελεονώρα. Πέρσι και στα πλαίσια των αλλαγών στο κανάλι, οι ιθύνοντες ζήτησαν από την παρουσιάστρια να αναλάβει για κάποιο χρονικό διάστημα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η ίδια από την αρχή δεν φάνηκε ενθουσιασμένη με τον διπλό της ρόλο στο σταθμό, ενώ λίγο αργότερα και προς έκπληξη όλων έστειλε εξώδικο στο κανάλι για τον λόγο πως τα σκηνικά του δελτίου δεν ήταν έτοιμα την ημερομηνία που είχαν συμφωνήσει, ώστε η ίδια να βγει στον αέρα.

Το κανάλι πάντως θέλησε να ανακοινώσει την απόφαση του «χρησιμοποιώντας»  Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της δεν φάνηκαν να γνωρίζουν και πολλά, αφήνοντας τους τηλεθεατές με ερωτηματικά, αφού η είδηση αφορά το κανάλι τους και κάποιοι δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να τους ενημερώσουν για περισσότερα.

Μάλιστα φέτος και ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για την μουρμούρα και τα έντονα σχόλια στους διαδρόμους του Epsilon προς το πρόσωπο της Ελεονώρας. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει την μία πλευρά, αφού η δημοσιογράφος δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση, αλλά ούτε έχει στείλει το δικό της μήνυμα για το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό Epsilon. Η Ελεονώρα ήταν από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που πήραν την απόφαση να κατευθυνθούν προς το κανάλι Epsilon, ανοίγοντας έτσι την πόρτα για τους υπόλοιπους καταξιωμένους παρουσιαστές και δημοσιογράφους που ακολούθησαν.

Posted on