Το νέο δράμα της έκανε τους fans της να δακρύσουν

Eντάξει, είναι γνωστό πως υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν ασπάζεται την ιδεολογία της «βασανισμένης» Kim, ωστόσο, οι τελευταίες της δηλώσεις συγκίνησαν ακόμα και τους πιο φανατικούς εχθρούς της.

Γιατί η Kim κατά βάθος, είναι και αυτή ένας απλός άνθρωπος που τη «χτυπάει» η μοίρα αλύπητα, όπως και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Φυσικά, μια σταρ του επιπέδου της, που μοιράζεται τα πάντα με το πολυπληθές κοινό της δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί και το δράμα που περνάει το τελευταίο διάστημα και ομολογουμένως είναι μεγάλο.
Έτσι, μέσω των social media της μας ενημέρωσε για το εξής μεγάλης σημασίας πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ποιο είναι αυτό; Ακούστε και δακρύστε. Τη δουλειά η Kim δεν μπορεί, ή για την ακρίβεια   σιχαίνεται να ξυπνάει το πρωί και να πρέπει να κάνει γυμναστική για να κρατήσει το κορμί της σε αυτή τη φόρμα.

Φυσικά, οι φανς της στο άκουσμα αυτής της δήλωσης έγιναν σάλος και τα μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης ήταν χιλιάδες, εκατοντάδες. Απ’ όλη αυτή τη δηλωση, κρατάμε το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που στην εποχή που ζούμε μπορούν να συμπάσχουν με τέτοια δράματα…

Posted on