Βίκυ Παγιατάκη – Ποιο ζώδιο θα πληρώσει το καλό χαρτί του;

Ζώδια και φθηνές αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε ότι θέλεις για τα οικονομικά, αισθηματικά και επαγγελματικά σου. Ωροσκόπιο και αστρολογία ζωντανά. ☎ 9019015360

Ζώδια σήμερα

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσίασε η Βίκυ Παγιατάκη στο MEGA TV "Πάμε Δανάη". Σύμφωνα με την εξαιρετική αστρολόγο, οι Κριοί θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί και ψύχραιμοι στο μέσον αυτής της εβδομάδας αφού τα άστρα τους ετοιμάζουν εκπλήξεις. Οι Ταύροι θα αντιμετωπίσουν λιγότερα εμπόδια, ενώ οι Δίδυμοι συνεχίζουν να έχουν καλή ρέντα όμως θέλει ρέγουλα για να συνεχίσει να πληρώνει.

zodia-simera

Αστρολογικές προβλέψεις

Για τους Καρκίνους, η επίλυση προβλημάτων μπορεί να μοιάζει εύκολη ως διαδικασία, ενώ οι Λέοντες πρέπει να περιμένουν μικρές όμως απαραίτητες βελτιώσεις στη καθημερινότητα τους. Όσον αφορά στους Παρθένους, τα ζώδια είναι ευνοϊκά για βραδινές εξόδους και μπαράκια όπου οι ελεύθεροι μπορούν να αναζητήσουν ταίρι, ενώ οι Ζυγοί δεν πρέπει να αναλαμβάνουν ρίσκα και να είναι πιο μετρημένοι στον χώρο εργασίας τους. Καυγάδες με τους συναδέλφους ή με το αφεντικό πρέπει να αποφεύγονται.

Οι Σκορπιοί θα εξαργυρώσουν το πολύ καλό χαρτί που διαθέτουν, ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι Τοξότες θα μπορούν να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι. Τα ερωτικά τους δείχνουν να βελτιώνονται και όπου χτυπήσουν πόρτες να περιμένουν να ανοίξουν σχετικά εύκολα. Για τους Αιγόκερους τους περιμένουν υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη, ενώ οι Υδροχόοι αν δεν πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά δεν πρόκειται να δούνε ευρώ στο πορτοφόλι τους.

Ωροσκόπος

Τέλος, από σήμερα το βράδυ, οι Ιχθύες να περιμένουν καλά μαντάτα. Μπορεί και λεφτά να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένουν.

Share this article via or