Έλληνας ηθοποιός έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της google

Έλληνας ηθοποιός έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της google

365832824

Έλληνας ηθοποιός, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί έντονα στο πλαίσιο του ελληνικού metoo και ο οποίος είχε στείλει εξώδικο στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην αναφέρεται το όνομα του, κινήθηκε κατά της google ώστε να μην αναδημοσιεύονται άρθρα που τον αφορούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης, τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν χθες στα ελληνικά δικαστήρια και ο ηθοποιός έχασε. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ο οποίος μετέδωσε το ρεπορτάζ, τόνισε πως αρκετά άρθρα που αφορούν τον συγκεκριμένο ηθοποιό δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο.

«Θα αποκαλύψουμε το εξής σήμερα από την εκπομπή. Ένας διάσημος ηθοποιός, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, που καταγγέλθηκε από γυναίκες ηθοποιούς για σεξουαλικές επιθέσεις στα πλαίσια του metoo, είχε καταφύγει νομικά εναντίον της google. Ζήτησε στα δικαστήρια να πάρει απόφαση υπέρ του, να αφαιρεθούν όλα τα δημοσιεύματα που τον αφορούν από την google, από το διαδίκτυο. Εχθές, έγιναν τα ασφαλιστικά μέτρα στα ελληνικά δικαστήρια. Ο ηθοποιός κατά της google. Έχασε ο ηθοποιός τη δίκη και η google από σήμερα θα μπορεί να δημοσιεύει και πάλι οποιαδήποτε πληροφορία, οποιαδήποτε καταγγελία είχε γραφτεί και είχε ειπωθεί εναντίον του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τεργιάκης.  

Πηγή

Δείτε επίσης  Πώς να «σερφάρετε» στο διαδίκτυο με ασφάλεια: 12 βασικές συμβουλές από την ESET