Αιφνίδια απόφαση του Ίλον Μασκ – Πώς «περιφράσσει» το Twitter από ανταγωνιστικά social media

twitter ban shutterstock 2062209530

«Το twitter δεν επιτρέπει πλέον τη δωρεάν προώθηση ορισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο twitter» αναφέρεται στην ανακοίνωση

Μια νέα, αιφνίδια απόφαση του Ίλον Μασκ στο Twitter πιθανότατα να αλλάξει το τοπίο  στα social media. 

Ο μεγιστάνας «περιφράσσει» το Twitter, καθώς οι χρήστες του δεν θα επιτρέπεται πλέον να αναρτούν στην πλατφόρμα συνδέσμους από πολλά ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή η πλατφόρμα του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, προκαλώντας νέες ανησυχίες μετά την αναστολή λογαριασμών δημοσιογράφων.

«Το twitter δεν επιτρέπει πλέον τη δωρεάν προώθηση ορισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο twitter», ανέφερε η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι από την απόφαση επηρεάζονται Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post και Nostr, καθώς και «σύνδεσμοι σε δικτυακούς συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το linktr .ee, lnk.bio».

Οι χρήστες που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική κινδυνεύουν με προσωρινή αναστολή λογαριασμού, ανέφερε η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας.

Η αλλαγή πολιτικής ακολουθεί άλλες χαοτικές ενέργειες στο twitter από τότε που ο Μασκ αγόρασε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμένονται έντονες αντιδράσεις, τόσο από τους θιγόμενους ενδεχομένως και από εποπτικές αρχές. 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Δείτε επίσης  Artemis 1 - NASA: Το διαστημόπλοιο Orion επέστρεψε στη Γη μετά το ταξίδι του στη Σελήνη