Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

alexandra panagiotarou1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μαζί με άτομα από το προσωπικό της εκπομπής διαγνώστηκαν θετικοί κορονοϊό – υποδέχτηκε την Τετάρτη (17/11) το βράδυ στο The 2Night Show την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μεταξύ άλλων, δήλωσε «περσόνα» και έτοιμη να αποδεχθεί τις προκλήσεις που της παρουσιάζονται.

Μίλησε για την εμπειρία της στο «J2US», αλλά και για τη σχέση που είχε με τη μουσική από μικρή. Ανέφερε επίσης ότι έχει προτάσεις νυχτερινών μαγαζιών για να τραγουδήσει στην πίστα τους.

Αποκάλυψε ότι οι φίλοι της την αποκαλούν «χρυσόψαρο», για την κοντή της μνήμη και επίσης, δεν δίστασε να μιλήσει για τις προδοσίες που βίωσε στη ζωή της, αλλά και για όλο το χρονικό του χωρισμού, με τον πρώην σύζυγό της.

Το φινάλε που έκανε στην εκπομπή ήταν τόσο εκρηκτικό όσο και η ίδια, καθώς ανέβηκε στο stage μαζί με τους «Prestige The Band» και ερμήνευσε αγαπημένα της τραγούδια.

Αναφορικά στον πρώην σύζυγό της και το χωρισμό τους δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι. Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες. Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε. Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμένα δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο βέβαια, δηλαδή ένας χωρισμός σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά εμείς δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» είπε και πρόσθεσε: «Βλέπω ζευγάρια που χωρίζουν και ανεβάζουν σέλφι. Εμείς δεν είμαστε έτσι, γιατί τα λάθη πιστεύω ότι γίνονται εκεί, όταν κάτι είναι εν βρασμώ ψυχής» ανέφερε και συνέχισε:

Δείτε επίσης  Υιοθέτησε το dotted white eyeliner, τη νέα make up τάση

«Δεν ισχύει για μένα το τώρα παντρεύτηκα πού πάω να χωρίσω. Αν αυτό σε κάνει να είσαι ευτυχισμένος. Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται πάρα πολύ και τώρα, επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι. Το βιώνω μόνη και δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, γαντζωνόμουν πάντα σε κάποιον. Είχα ανασφάλεια, δεν πατούσα στα πόδια μου» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή