Αντιεμβολιαστής kickboxer πέθανε στα 41 του χρόνια – Αποκαλούσε τον κορονοϊό «μικρούλη ιό»

Αντιεμβολιαστής kickboxer πέθανε στα 41 του χρόνια – Αποκαλούσε τον κορονοϊό «μικρούλη ιό»

Fred Sinistra

Αρνιόταν ότι είχε κορονοϊό και έφυγε μόνος του από το νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τον «μικρούλη ιό» με οξυγόνο στο σπίτι του. Ο αντιεμβολιαστής πρωταθλητής του kickboxing, ο οποίος ήταν γνωστός ως «The Undertaker» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών.

Ο Frederic Sinistra πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου έφυγε από το νοσοκομείο, λέγοντας στους ακολούθους του ότι σκόπευε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματά του στο σπίτι του.

Ο 41χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου όταν αναγκάστηκε από τον προπονητή του να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ανάρτησε μάλιστα φωτογραφίες του από το κρεβάτι σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ανάρτησε επίσης ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο φαινόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει και έγραψε ότι «δεν είχε χρόνο να σπαταλήσει με τεμπέληδες ανθρώπους».

Ο kickboxer ασκούσε κριτική στους περιορισμούς που είχε επιβάλει η κυβέρνηση ενάντια στον κορνοϊό, απέρριπτε τον ιό και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν θα τον σταματούσε, μέσα από αναρτήσεις του στα social media ενώ βρισκόταν στο νοσοκομεία.

Ο Sinistra ήταν ενεργός online μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Έφυγε από τη ζωή στις 15 Δεκεμβρίου, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Η σύντροφός του ανακοίνωσε τον θάνατό του την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Sinistra είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, σημειώνοντας πάντως ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε πει τότε.

Όπως πολλοί άνθρωποι σκεπτικοί απέναντι στον κορονοϊό, ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η καλή φυσική του κατάσταση θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρούσε κάτι σαν γρίπη.

Δείτε επίσης  Ουκρανία: «Έτοιμη» να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία η ΕΕ, σε περίπτωση εισβολής

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

Πηγή