Αποχωρεί από τη διεκδίκηση δύο βραβείων Grammy ο ράπερ Drake

Αποχωρεί από τη διεκδίκηση δύο βραβείων Grammy ο ράπερ Drake

drake

Να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του μεγαλύτερου βραβείου της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισε ο Drake ο οποίος φέτος ήταν υποψήφιος για δύο βραβεία Grammy. Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο Καναδός καλλιτέχνης απέσυρε τις υποψηφιότητές του στην κατηγορία «Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ» για το «Certified Lover Boy» και στην κατηγορία «Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία» για το «Way 2 Sexy» με τους Future και Young Thug.

Όπως μετέδωσε το Variety το κίνητρο του Drake δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά η Ακαδημία θα διατηρήσει και τις δύο κατηγορίες με τέσσερις υποψηφίους.

Η περίπλοκη σχέση με τα Grammy και η απογοήτευση του Drake

Στο παρελθόν, ο Drake είχε μια περίπλοκη σχέση με τα Grammy, ζητώντας το 2020 να αντικατασταθούν τα βραβεία με «κάτι νέο που μπορούμε να δημιουργήσουμε με την πάροδο του χρόνου και να το μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές» μετά την αποτυχία του συναδέλφου του Καναδού καλλιτέχνη The Weeknd να είναι υποψήφιος.

Ο Drake έχει επίσης εκφράσει την απογοήτευσή του για τις δικές του προηγούμενες υποψηφιότητες και νίκες. Ο καλλιτέχνης φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει το mixtape του «More Life» για υποψηφιότητα για Grammy το 2018 και παραπονέθηκε για το γεγονός ότι η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης τον αναγνώρισε ως καλλιτέχνη ραπ μόνο όταν οι επιτυχίες του εκείνη την εποχή ήταν στο είδος της ποπ. Το single του «Hotline Bling» προτάθηκε και κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ραπ Τραγουδιού και Καλύτερης Ραπ Συνεργασίας στην τελετή απονομής των βραβείων το 2017.

Πηγή

Δείτε επίσης  3 tips για να συζείτε ειρηνικά, αν ο ένας είναι εξωστρεφής και ο άλλος εσωστρεφής