Είχε «δόντια αλόγου» γιατί φοβόταν να πάει στον οδοντίατρο για 20 χρόνια – Δεν χαμογελούσε και δεν έβγαζε φωτογραφίες

Μία γυναίκα από τη Βρετανία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τη στοματική της υγιεινή, αφού για 20 χρόνια δεν πήγε στον οδοντίατρο, επειδή φοβόταν, με αποτέλεσμα να αποκτήσει «δόντιααλόγου», όπως υποστήριξε.

Όπως ανέφερε η thesun.co.uk, η 41χρονη Leona Clarke είχε πάθει ουλίτιδα πριν από δύο δεκαετίες και τότε πήγε στον οδοντίατρο, που την υπέβαλε σε έντονο βαθύ καθαρισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν τα ούλα της και τα μπροστινά δόντια της να βγουν έξω.

4 2
Η Leona Clarke πριν διορθώσει το πρόβλημα με τα δόντια της

«Θυμάμαι ότι άκουσα το τρυπάνι καθώς περνούσε από το σώμα μου σαν κάποιος να ξύνει σε μια σανίδα, είχα κοκαλώσει και πονούσα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, δεν επισκέφθηκε κανέναν ειδικό, αφού οι φόβοι της γιγαντώθηκαν μετά την εμπειρία της, με αποτέλεσμα τα δόντια να παραμορφωθούν και η ίδια να κρύβει το χαμόγελο της. Μάλιστα, ντρεπόταν να χαμογελάσει σε φωτογραφίες, με τον κόσμο να τη χλευάζει υποστηρίζοντας πως έχει «δόντια αλόγου».

3 1

Η θεραπεία που άλλαξε τη ζωή της

Η Leona Clarke λοιπόν, μετά από 20 χρόνια κι ύστερα από παρότρυνση της θετής αδερφής της, ξεκίνησε να ψάχνει θεραπείες το 2020 για να διορθώσει το πρόβλημα στη στοματική της υγιεινή. Παρόλα αυτά, απογοητεύτηκε, επειδή οι Βρετανοί γιατροί ζητούσαν 22.000 λίρες, δηλαδή περίπου 25.000 ευρώ, ώστε να διορθώσουν τα δόντια της.

Το 2021 όμως, βρήκε μια προσφορά από την Τουρκία, όπου με το ποσό των 6.800 ευρώ μπόρεσε να διορθώσει το χρόνιο πρόβλημα.

teeth
Η Leona Clarke εφόσον διόρθωσε το πρόβλημα στα δόντια της

Έτσι, ταξίδεψε μέχρι τη χώρα και έκανε δύο θεραπείες, με την κάθε μία να διαρκεί 10 ημέρες, αφού έπρεπε να βάλει εμφυτεύματα, αλλά και να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε επίσης  Σερβία: Η Άνα Μπρνάμπιτς παραμένει πρωθυπουργός – 25 υπουργεία στη νέα κυβέρνηση

Γυρνώντας στη Βρετανία λοιπόν, είχε αποκτήσει επιτέλους ένα λαμπερό χαμόγελο και όπως υποστηρίζει μπορεί πλέον να απολαμβάνει όλα τα φαγητά, αλλά και να χαμογελάει, δίχως να ντρέπεται.

Πηγή