Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τα σκληρά λόγια που άκουσε – «Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ;»

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τα σκληρά λόγια που άκουσε – «Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ;»

menegaki 4

Αρκετές φορές, η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μέσα από τις εκπομπές της, προσωπικές της εμπειρίες. Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει στο Mega. Συγκεκριμένα, το περιστατικό που περιέγραψε η παρουσιάστρια συνέβη την περίοδο που γέννησε το τρίτο της παιδί, την Βαλέρια.

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών ότι όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή, που μου έλεγε μία γυναίκα ότι «με ενοχλεί η χαρά σου για τα παιδιά, μου δημιουργεί τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνεις. Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, την είχα ρωτήσει αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί» θυμήθηκε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ;»

«Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, γιατί έμενε σε κάποιο νησί. Ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι “Ελένη είμαι ευτυχισμένη, θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ για τα σκληρά λόγια που σου έγραψα”; Μετά από χρόνια μου ξαναέστειλε mail ότι είναι στην Αθήνα και πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Vivienne Westwood: Η punk Dame της βρετανικής μόδας δεν είναι πια μαζί μας