Ζελένσκι: Θα υπάρξουν νέες πόλεις, νέα όνειρα, νέα ζωή – Θα νικήσουμε

Ζελένσκι: Θα υπάρξουν νέες πόλεις, νέα όνειρα, νέα ζωή – Θα νικήσουμε

276049354 3035402856710070 5676691495294224999 n

Σε νέα ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία που μαίνεται για 26η μέρα. Κατεστραμμένες περιοχές, χτυπημένοι άμαχοι, στρατιώτες που βοηθούν πολίτες, στιγμές ελπίδας μέσα στην απόλυτη καταστροφή συνθέτουν την ανάρτηση του Ουκρανού προέδρου.

We will win.There will be new cities.There will be new dreams.There will be a new story.There will be, there’s no doubt.And those we’ve lost will be remembered.And we will sing again, and we will celebrate anew. 🇺🇦

Posted by Володимир Зеленський on Sunday, March 20, 2022

Ο Ζελένσκι συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Θα νικήσουμε. Θα υπάρξουν νέες πόλεις. Θα υπάρξουν νέα όνειρα. Θα υπάρξει νέα ζωή. Θα υπάρξει, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και αυτοί που χάθηκαν, δεν θα ξεχαστούν. Και θα τραγουδήσουμε ξανά και οι γιορτές θα επιστρέψουν».

«Δεν έχουμε μία τεράστια χώρα – από να φτάνει από τον έναν ωκεανό στον άλλον, δεν έχουμε πυρηνικά όπλα, δεν εφοδιάζουμε τη διεθνή αγορά με πετρέλαιο και αέριο. Αλλά έχουμε τους ανθρώπους και τη γη μας. Για εμάς αυτό είναι χρυσάφι», σημείωσε ακόμα κάνοντας αντιπαραβολή με τη Ρωσία.

Πηγή

Δείτε επίσης  Αυτές είναι οι σημαντικότερες επιστημονικές εξελίξεις το 2021 στην ιατρική και στη βιολογία