Θάνος Καλλίρης: Δεν νομιμοποιείται το Chart Show να αλλάζει την ιστορία

Θάνος Καλλίρης: Δεν νομιμοποιείται το Chart Show να αλλάζει την ιστορία

Clipboard01 60

Στον αέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» θέλησε ο Θάνος Καλλίρης να κάνει παρέμβαση, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή την απουσία κάθε δικής του επιτυχίας από την πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έβλεπα το Chart Show το οποίο, για μένα λανθασμένα, δεν ξεχώρισε τα ρεπερτόρια διότι δεν μπορείς να χωρέσεις μια δεκαετία με πάρα πολλές επιτυχίες σε ένα μικρό chart 30 επιτυχιών. Ενώ θα μπορούσες να το ξεχωρίσεις με λαϊκό, τις ραδιοφωνικές επιτυχίες, των μοντέρνων και των έντεχνων, βλέπω να περνούν μπροστά μου ο Μητροπάνος και η Πρωτοψάλτη και τα Κακά Κορίτσια. Να μην μιλήσω μόνο για μένα αλλά συνειδητοποιώ το εξής. Ο κ. Αρσενάκος είναι πραγματικά και αδιαμφισβήτητα ένας υπερεπιτυχημένος διευθυντής εταιρείας και το καράβι του το έχει πάει εξαιρετικά καλά. Δεν θα μιλήσω για την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, εννοείται, τα λόγια είναι περιττά. Δεν νομιμοποιείται η εκπομπή αυτή όμως, όταν απευθύνεται στα charts, να αλλάζει την ιστορία. Δεν είναι αυτή η ιστορία».

«Θα μπορούσαν πολύ ευγενικά να βάλουν ένα τραγούδι από τον κάθε καλλιτέχνη τιμώντας τον. Αφού όμως είναι τόσοι πολλοί, ρε παιδιά, χαρά δώστε στον κόσμο! Δηλαδή γιορτή! Δοξάστε τα ’90s που τα ακούμε μέχρι και τώρα».

«Δεν παρακάλεσα να μου κάνουν τα τραγούδια επιτυχίες στον κόσμο ούτε και παρακάλεσα να μου τα κάνουν διαχρονικά. Ο κόσμος μόνος του έδειξε ότι μια δεκαριά τραγούδια μου και μια δεκαριά κάποιων άλλων τα ακούνε μέχρι και σήμερα» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης στο μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Τα κριτήρια που είπαν για μένα είναι μια δικαιολογία και κάτι δυσδιάκριτο, περίεργο που δεν μπορώ να ξέρω. Ήθελα να πω ότι δεν είναι σωστό να παραχαράζεις την ιστορία και τα charts είναι charts και οι επιτυχίες είναι επιτυχίες».

Δείτε επίσης  Millennials: Νάρκισσοι, εγωιστές που δεν ζουν χωρίς iphone και ζητούν λεφτά από τους γονείς τους;

Πηγή