Θα κλείνατε τα social media για δύο μήνες με 2.380 ευρώ;

Θα κλείνατε τα social media για δύο μήνες με 2.380 ευρώ;

social media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητάς μας τα τελευταία χρόνια, με την Uptime να θέλει να διαπιστώσει αν οι άνθρωποι είναι εξαρτημένοι απ’ αυτά. Έτσι, ψάχνει ένα άτομο που θα τα έκλεινε για δύο μήνες, δίνοντάς του περίπου 2.380 ευρώ.

«Θα ζητήσουμε από τον επιλαχόντα “αρνητή των social media” να απαντά συχνά σε ερωτηματολόγια και θα ζητηθεί να κρατήσει γραπτώς αλλά και με βίντεο μορφή ημερολόγιο όλης της εμπειρίας του. Θέλουμε να ανακαλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για το πόσο μπορεί ένα άτομο να ξοδέψει χρόνο βελτιώνοντας τον εαυτό ή τις γνώσεις του, μαζί με την ευεξία και την παραγωγικότητά του, εφόσον μειώνουν τον χρόνο που ξοδεύουν στα social media -γνωστό ως doom scrolling», αναφέρει η σχετική αίτηση.

Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Σε περίπτωση που θέλετε να είστε το άτομο που θα επιλεγεί, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, πατώντας ΕΔΩ. Οι συμμετοχές κλείνουν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Δείτε επίσης  Τεχνολογία VS Κορονοϊός: Αναγνώριση προσώπου, τεχνητή νοημοσύνη και 11.000 κάμερες θα καταγράφουν όσους κόλλησαν