Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογγούσε

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογγούσε

kaiti finou 1

Η Καίτη Φίνου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τη ζωή, τις σχέσεις της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος βογγούσε.

«Στα 40 τόσα μου, μου έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του.

Άρχισε να βογκάει “Καίτη! Καίτη!” κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι… Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και μου ήρθε αναγούλα. Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47 ετών. Τότε γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια» είπε η ηθοποιός.

«Ξερνάω όταν ακούω να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να μην είμαι με τις γυναίκες αυτές; Εμένα και ιερέας μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση, όταν πήγα να εξομολογηθώ», τόνισε ακόμη η Καίτη Φίνου.

Δείτε όσα λέει για το περιστατικό μετά το 06:20 στο παρακάτω βίντεο…

Πηγή

Δείτε επίσης  Pumpkin spiced hair: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο