Καραφώτης: Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch

Καραφώτης: Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch

karafwtis

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Καραφώτης, το μεσημέρι της Παρασκευής (24/12) ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στο πτυχίο της Ιατρικής αλλά και στα προσωπικά του θέματα. «Η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τόσο όμορφη που νομίζω ότι είναι σαν να έχουμε ξαναδουλέψει».

Ο Κώστας Καραφώτης τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων νιώθει σαν τον… Grinch. «Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Μου αρέσει όλη η προετοιμασία που γίνεται από τους άλλους, αλλά έχω λίγο θέμα με το στολισμό στο σπίτι».

Η αναφορά στα προσωπικά του

«Όσο είμαι καλά με έναν άνθρωπο και έχω ισορροπία στη ζωή μου, για μένα είναι το επόμενο βήμα. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο δεν απαιτεί γάμο», είπε ο Κώστας Καραφώτης και πρόσθεσε: «Παίζω μουσική από μικρός αλλά τη φωνή μου για πρώτη φορά την άκουσα στα 18 μου όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι και την ηχογράφησα».

Το κεφάλαιο ιατρική

«Η ιατρική μπήκε στο “ντουλάπι” όταν είδα ότι έχω τόσο μεγάλη στήριξη  από τους δικούς μου για το τραγούδι» είπε ο Κώστας Καραφώτης και πρόσθεσε: «Πήρα το πτυχίο στην ιατρική γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν. Το 2022 θα ήθελα να φέρει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, να φύγει ο Covid και εγώ να περνάω ωραία με μια σύντροφο».

Πηγή

Δείτε επίσης  5 σημάδια που δείχνουν ότι το passive-aggressive άτομο είσαι εσύ