Κηφισιά: Έκαψαν με laser πελάτισσα σε ινστιτούτο ομορφιάς και την υποχρέωσαν σε θεραπείες 300.000 ευρώ

Μια νέα καταγγελία για τον τρόπο δράσης του ινστιτούτου ομορφιάς που εξαπατούσε πελάτες αποσπώντας τους χιλιάδες ευρώ φέρνει στο φως το protothema.gr.  Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 70χρονη γυναίκα, ονόματι Θ.Π., η οποία ήταν πελάτισσα στο κεντρο ομορφιάς στην Κηφισιά.

Η εν λόγω γυναίκα είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ξόδευε αρκετά χρήματα για τον καλλωπισμό της. Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου που παρουσιαζόταν ως πλαστικός γιατρός, της πρότεινε κάποια στιγμή να κάνει θεραπεία με laser HiFu, το οποίο κάνει σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου κατά κύριο λόγο.

IMG_3816

Προκειται για μια συσκευή laser που μπορεί να χειριστεί μόνο ένας ειδικός γιατρός κι αυτό διότι μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο πρόσωπο. Το θύμα υποβλήθηκε σε αυτή τη θεραπεία δύο φορές, όμως η υποτιθέμενη πλαστικός γιατρός και ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής που χειρίστηκε το μηχάνημα της προκάλεσε καψίματα στο δέρμα του προσώπου. Η γυναίκα άρχισε να κάνει παράπονα διότι αισθανόταν πόνο και μούδιασμα. Η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής της πρότεινε θεραπείες άλλου είδους προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη με σκοπό να της αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερα χρηματικά ποσα.Η 70χρονη γυναίκα έφτασε στο σημείο να δώσει πάνω από 300.000 ευρώ χωρίς να δει αποτέλεσμα. Αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο Συγγρός, όπου οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι της είχαν προκληθεί βλάβες από το laser που ηταν αδύνατο να αποκατασταθούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Διεγράφη από ΠΑΣΟΚ και ευρωσοσιαλιστές για σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο – Δείτε βίντεο

Κλείσιμο

Πηγή

Δείτε επίσης  Χοληστερόλη: Το δημοφιλές δημητριακό που αγαπά το έντερο και τη ρίχνει