Μάρω Λεονάρδου: Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα πως η 16χρονη κόρη μου είναι έγκυος

Μάρω Λεονάρδου: Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα πως η 16χρονη κόρη μου είναι έγκυος

marw

Για την εγκυμοσύνη της κόρης της όταν ήταν 16 ετών, τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και την απόφασή της να αποσυρθεί από την παρουσίαση ειδήσεων μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ η Μάρω Λεονάρδου επεσήμανε: «Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια».

«Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό» σημείωσε.

«Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας»

«Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για τη μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας. Όμως, όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση» τόνισε.

«Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό»

Η δημοσιογράφος επίσης αναφέρθηκε στο διαζύγιό της λέγοντας: «Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια».

Πηγή

Δείτε επίσης  Έρευνα: Η βρετανική προφορά είναι η πιο σέξι στον κόσμο