Μαέστρος Παντελίδη: Κι ένα εκατ. ευρώ να μου έδιναν, δεν θα συνεργαζόμουν με τον αδερφό του

Μαέστρος Παντελίδη: Κι ένα εκατ. ευρώ να μου έδιναν, δεν θα συνεργαζόμουν με τον αδερφό του

242 0.maesros

Για τον Παντελή Παντελίδη και πώς βίωσε τον θάνατό του μίλησε ο μαέστρος του , Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν αναφορικάν με το τελευταίο τραγούδι που έβγαλε όσο ήταν στη ζωή και αφορούσε την Κύπρο.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα διότι άλλα έλεγε το τραγούδι και μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα στον στρατό, μιλάμε για έναν Έλληνα. Ο Παντελής ήταν πάρα πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα και δεν έπρεπε να ασχοληθεί καθόλου γιατί όλα αυτά ήταν ψεύδη και κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν, ό,τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κανένας δεν έχει αναφερθεί σε αυτό, γιατί η ψυχολογία σου σε οδηγεί να κάνεις και πράγματα», επεσήμανε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Στη συνέχεια, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου μίλησε και για τον αδερφό του συνεργάτη και φίλου του, Κωνσταντίνο, και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του:

«Καταρχάς δεν μου έγινε καμία πρόταση, ξεκινάμε από εκεί. Δεύτερον, ξέρανε πως δεν είχα σχέση μαζί τους και γνωρίζανε οι άνθρωποι πως και 1 εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν, και όσα κι αν μου δίνανε, δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Διότι, γενικά η όλη κατάσταση μετά από την απώλεια του Παντελή δεν μου άρεσε και γι’ αυτό εγκατέλειψα και τα τραγούδια. Δεν μου άρεσε όπως κινηθήκε όλο αυτό το πράγμα. και όταν ρωτήθηκε για το αν εννοεί από την πλευρά της οικογένειας, απάντησε: Μάλλον, από όποιον κατεύθυνε αυτό το πράγμα, δεν ξέρω η οικογένεια το κατεύθυνε; Η δισκογραφική εταιρεία; Δεν ξέρω ποιος το κατεύθυνε όλο αυτό, δηλαδή να βγαίνουν cd, τραγούδια όλη την ώρα, από έναν άνθρωπο που έχει φύγει; Εγώ δεν λέω τη λέξη εκμετάλλευση, εγώ λέω πως δεν μου άρεσε, όπως το σχεδιάσανε».

Δείτε επίσης  Τάσος Ξιαρχό: Πρώτη συνέντευξη μετά το χλευαστικό βίντεο και την απόπειρα αυτοκτονίας – «Έφτασα ένα βήμα πριν το θάνατο»

Πηγή