Μανούσος Μανουσάκης: Βουλευτής είδε τα δύο πρώτα επεισόδια σειράς για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθεί το όνομά του

Μανούσος Μανουσάκης: Βουλευτής είδε τα δύο πρώτα επεισόδια σειράς για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθεί το όνομά του

Στη ενότητα «Vintage Stories» του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης το πρωί της Δευτέρας (14/03). Ο σκηνοθέτης θυμήθηκε τον ηθοποιό που υπνοβατούσε, τον βουλευτή που ζήτησε να δει τα επεισόδια πριν προβληθούν και τον βουβό πρώτο ρόλο του Απόστολου Γκλέτσου.

«Φάκελος Αμαζών, ο Απόστολος είχε έρθει για έναν βουβό ρόλο. Μου άρεσε σαν πρόσωπο, είπα να του γράψουν 2 ατάκες. Έγινε δευτεραγωνιστής στο σίριαλ “Παλίρροια” ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και δεν είχαμε βρει πρωταγωνιστή. Μου δείξανε φωτογραφία του Σεργιανόπουλου και είπα αυτός είναι. Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν ιδέα της γυναίκας μου. Ο Ant1 δεν ενδιαφέρθηκε και την πήγα στο Μega.

Όταν γυρίζαμε την σκηνή με τον γάμο της Ερατούς ο κόσμος περίπου στις 21:30 το βράδυ άρχισε να φεύγει. Πήγαινε να δει το επεισόδιο. Επέστρεψαν μετά και συνεχίσαμε το γύρισμα. Οι “Ψίθυροι καρδιάς” κρατάνε ακόμα το ρεκόρ τηλεθέασης με 73%. “Άγγιγμα ψυχής”, μια ιδέα επίσης της γυναίκας μου. Θέλαμε να δείξουμε έναν άνθρωπο σε μια κοινωνία που εμμένει στις αξίες του, ενώ γύρω του όλες καταρρέουν», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Μανούσος Μανουσάκης: Βουλευτής είδε τα δύο πρώτα επεισόδια σειράς για να δώσει δεια να χρησιμοποιηθεί το όνομά του

Clipboard01 73

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Ο Μπάμπης Αλατζάς ροχάλιζε πάρα πολύ και υπνοβατούσε. Ο Αντρέας Νάτσιος που κοιμόταν μαζί του έφυγε και κοιμήθηκε σε καναπέ στη ρεσεψιόν. Κάθε φορά που ερχόταν καινούριος ηθοποιός τον βάζαμε να κοιμηθεί με τον Μπάμπη, γιατί δεν ήξερε τι τον περιμένει.

“Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο”, η μοναδική κωμική σειρά που έχω κάνει. Τα κανάλια με θέλανε μόνο για το δράμα και το κλάμα. Το όνομα του ήρωα ήταν ίδιο με ενός βουλευτή. Του στείλαμε να δει τα δυο πρώτα επεισόδια. Γέλασε και μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα του».

Δείτε επίσης  Μπεν Άφλεκ: Ποια η συγγενική σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα

«Θέλαμε να δείξουμε ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από την Αλβανία ήρθαν για να δουλέψουν και όχι για να μας φάνε», ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης για την σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», ενώ για το Κόκκινο Ποτάμι απάντησε: «Ήμασταν στο μοντάζ και κλαίγαμε όλοι από τις σκηνές. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι στην ιστορία».

Πηγή