Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: Επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε ολόκληρο ούτε στην ώρα του

Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: Επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε ολόκληρο ούτε στην ώρα του

Η Μαρία Δεληθανάση, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Κώστα Δόξα που συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, μετά από μήνυσή της, επισημαίνει ότι ο πρώην σύζυγος της παρά την δικαστική απόφαση δεν καταβάλει το ποσό της διατροφής στην ώρα του αλλά ούτε και ολόκληρο.

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα» δηλώνει η Μαρία Δεληθανάση στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

«Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας» αναφέρει.

Σε ερώτηση αν έχει μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσει μαζί του και αν έχει πάρει κάποια απάντηση, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή λέει: «Φυσικά, φυσικά…Η απάντηση είναι η γνωστή..Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της».

«Το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση που εξακολουθεί να μην τηρείται»

Για το αν υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και την άλλη, η Μαρία Δεληθανάση απάντησε ότι «όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει. Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

Δείτε επίσης  Oσο μπορώ να σε αλλάξω

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή είπε: «Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί».

Για το αν επικοινώνησε μαζί της, η κ. Δεληθανάση απάντησε αρνητικά. «Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα» ανέφερε.

Πηγή