Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε γιατί συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη παρά τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε γιατί συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη παρά τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη

mpourdoumis52 682x384 1

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, που είχαν πρωταγωνίστρια και τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όσον αφορά στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με αυτά που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία, η Πηνελόπη και η Λένα. Έχει να κάνει με άλλες καταγγελίες που είναι ποινικό δικαστήριο. Το κομμάτι αυτό έχει συζητηθεί, υπήρχε μια διαδικασία που προχωράει στο ΣΕΗ που έχει να κάνει με τη διαγραφή από το Σωματείο. Καμιά φορά μπερδεύεται ο κόσμος», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε στη συνέχεια: «Δέχτηκα πολύ έντονη και εύλογη κριτική επειδή συμμετείχα στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν ένας ηθοποιός καλείται να παίξει στην τηλεόραση και όχι σε έναν θίασο συνήθως δεν γνωρίζεις όλο το καστ. Σε καλούν σε μια δουλειά σου λένε για το σενάριο, τα χρήματα κλπ.

Όταν έκανα τη συζήτηση δεν υπήρχε το όνομά του. Όσο πλησιάζαμε προς τα γυρίσματα μας το είπαν. Εγώ γνώριζα την υπόθεση, ήμασταν όμως στο απόλυτο lockdown το δεύτερο, χωρίς δουλειά, η γυναίκα μου με ένα μωρό παιδί, τα θέατρα κλειστά και έπρεπε να δουλέψω. Τα αποφασίσαμε, τα βάλαμε κάτω ως οικογένεια και από εκεί και ύστερα πήγα να δουλέψω».

«Δεν σκοτωθήκαμε, δεν παίξαμε μπουνιές. Τώρα το τι συζητήθηκε μεταξύ εμού και του κ. Φιλιππίδη είναι άλλη ιστορία και θα μείνει για εμάς. Είναι βασικό να τονίσω ότι αυτή η συνεργασία έγινε όταν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι καταγγελίες. Κάναμε απλά τη δουλειά μας.

Δείτε επίσης  Ψεύτικα προφίλ στο Διαδίκτυο: Από τον on line έρωτα... στην απελπισία

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν ήρθε η στιγμή… Ούτε καν το σκέφτηκα γιατί κάποιοι άλλοι το σκέφτηκαν, σταμάτησαν ανθρώπους από το να κάνουν καταγγελία», είπε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Πηγή