Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σε όποιον τον «πυροβολεί» για παλιότερες δηλώσεις του – «Είναι ανήθικο»

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σε όποιον τον «πυροβολεί» για παλιότερες δηλώσεις του – «Είναι ανήθικο»

liagas

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει μετανιώσει για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τις «4.000 γυναίκες» και οι συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (10/03) σχολίασαν τη δήλωση αυτή. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όποιον τον «πυροβολεί» για παλιότερες δικές του δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως είναι ανήθικο και πως οι καιροί έχουν αλλάξει.

«Ήταν μια άλλη εποχή, όλοι λέγαμε άλλα πράγματα. Μη βγάζουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και αρχίζουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον τώρα. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται. Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι για όλους -γιατί όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν, σε μια άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δεν μπορείς να το κάνεις. Άμα ανασύρουμε όλοι τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε πρέπει να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχει πει ο καθένας πριν από 10-15 χρόνια, είναι λάθος αυτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο καθένας κρίνεται γενικά για όλες του τις επιλογές», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Η «απάντηση» στην Ιωάννα Πηλιχού

Πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα Πηλιχού έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί ποτέ δεν έχει πάει σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη και μίλησα για σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό στα 19 μου. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα”” Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή. Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά εμένα με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό», είπε η ηθοποιός και η σημερινή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα θα μπορούσε να θεωρηθεί απάντηση στην Ιωάννα Πηλιχού.

Δείτε επίσης  Είναι η Victoria Beckham ή πρόκειται για ένα κομψό χριστουγεννιάτικο ξωτικό;

Πηγή