Παρασκευή Κερασιώτη: Το μήνυμά της για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το GNTM

Παρασκευή Κερασιώτη: Το μήνυμά της για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το GNTM

GNTM 3 g 1

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το GNTM και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Με αφορμή τα διάφορα μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς από κορίτσια, που τη ρωτούν τι διατροφή κάνει, πόσα κιλά είναι και με τι τρόπο γυμνάζεται, προκειμένου να αντιγράψουν τον τρόπο ζωής της και να αποκτήσουν ένα σώμα ίδιο με εκείνης, η Παρασκευή ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο αποκάλυψε ότι λόγω της εμμονής της να χάσει κιλά αντιμετώπισε προβλήματα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

«Θέλω να σας πω ότι δεν είναι σωστό να κάνετε κάτι το οποίο κάνει κάποιος άλλος. Αυτό που κάνω εγώ είναι για εμένα, έχω συμβουλευτεί τον διατροφολόγο και τον γυμναστή μου. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Μην κάνετε κάτι που θα κάνει κακό στον οργανισμό σας.

Μόλις βγήκα από το GNTM, επειδή ήθελα να χάσω κάποια κιλά, έκανα σκληρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα όλο αυτό να κάνει κακό στον οργανισμό μου. Είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση για έξι μήνες, είχα πρηστεί, ήθελα συνέχεια να τρώω, ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν, είχα κλειστεί στον εαυτό μου και δε μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα που έβλεπα στον καθρέφτη.

Ευτυχώς, συμβουλεύτηκα τον γιατρό μου. Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, έχει επανέλθει η έμμηνος ρύση και κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα, με αγάπησα έτσι ακριβώς όπως είμαι. Αγαπάω τον εαυτό μου, αγαπάω το σώμα μου. Προσπαθώ να κάνω πράγματα στα οποία μπορεί ο οργανισμός μου να αντεπεξέλθει.

Δείτε επίσης  Ο Σάκης Τανιμανίδης ταίζει τα δίδυμα: Τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς

Μην κάνετε πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλει ο οργανισμός σας. Ποιο θα ήταν το νόημα αν ήμασταν όλοι ίδιοι; Αν είχαμε όλοι το ίδιο σώμα, τα ίδια κιλά; Δε θα υπήρχε νόημα. Γεννηθήκαμε όλοι διαφορετικοί και μοναδικοί, οπότε η συμβουλή μου είναι να σας αγαπάτε και να αγαπάτε το σώμα σας», ανέφερε η Παρασκευή Κερασιώτη στο Instagram.

Πηγή