Ρένια Λουϊζίδου: Έπαθα σηψαιμία και για ένα 48ωρο, η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό

Ρένια Λουϊζίδου: Έπαθα σηψαιμία και για ένα 48ωρο, η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό

louizidou

Συγκλονίζει η Ρένια Λουϊζίδου περιγράφοντας την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2004 και κινδύνευσε η ζωή της. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» αυτό που έπαθε ήταν κάτι πολύ σπάνιο να γίνει σε τέτοια κλίμακα.

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 σε γύρισμα με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό, είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και τη γλίτωσα» καταλήγει γελώντας η Ρένια Λουϊζίδου.

Γιατί δεν έχει social media

Η ηθοποιός ομολόγησε ότι «ήταν τρομερά θετικά σε σημείο αμηχανίας» για τα σχόλια που της έγιναν για τον ρόλο της «Σκεύως» στον «Βαρδιάνος στα σπόρκα».

«Κρατάω μια αμυντική στάση στο πάρα πολύ θερμό για να αντέξω το πάρα πολύ ψυχρό. Στα social media είναι όλα σε μια υπερβολή. Δεν έχω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό το θυελλώδες ανεβοκατέβασμα» είπε.

Πώς… γεννήθηκαν οι «Απαράδεκτοι»

Αναπόλησε τη σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, τους «Απαράδεκτους», θυμήθηκε πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη μεγάλη επιτυχία, ποιος εμπνεύστηκε το επίθετο «Αστροπελέκι», ενώ περιέγραψε σπαρταριστά περιστατικά από τα γυρίσματα με τον «σίφουνα» Βλάσση Μπονάτσο, καθώς και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο. Πόσο εύκολο ήταν να «τινάξει» αυτόν τον ρόλο από πάνω της και τι γνωρίζει, άραγε, ο γιος της για εκείνη την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία της μαμάς του;

Δείτε επίσης  Τελικά, πόση φθορά προκαλεί ο ήλιος στα μαλλιά μας;

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σειρά γεννήθηκε ως ιδέα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μία παράσταση όπου συμπτωματικά έπαιζαν όλοι οι μελλοντικοί Απαράδεκτοι.

«Παίζαμε σε μια επιθεώρηση στο Παρκ που σκηνοθετούσε ο Σταμάτης Φασουλής όπου ήμασταν όλοι όσοι θα παίζαμε στους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα έγραφε τα κείμενα μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Φασουλή. Εγώ δεν προοριζόμουν καν να παίξω. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα νούμερο που δεν το ήθελε κανείς. Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Αν δεν ήταν ο Γιάννης να με σπρώξει στη σκηνή, δεν θα έβγαινα. Εκεί μέσα σε αυτά τα καμαρίνια, στον χαβαλέ και το γέλιο άρχισε να σκέφτεται η Δήμητρα να φτιάξει ένα σίριαλ κάπως έτσι. Η Δήμητρα άρχισε να το επικοινωνεί στα κανάλια αλλά μη φανταστείτε ότι δέχτηκαν. Έκαναν βόλτα οι «Απαράδεκτοι» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή