Ρουσλάνα: Επικίνδυνος τρομοκράτης ο Πούτιν – Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ

Ρουσλάνα: Επικίνδυνος τρομοκράτης ο Πούτιν – Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ

rouslana 1

Στην Ουκρανία βρίσκεται η Ρουσλάνα η οποία βιώνει στιγμές αγωνίας και τρόμου μέσα στο καταφύγιο. Η νικήτρια της Eurovision, το πρωί της Πέμπτης (03/03) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και τόνισε μεταξύ άλλων δεν πρόκειται να παραιτηθούν.

«Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ» είπε αρχικά η Ρουσλάνα.

«Ο Πούτιν δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες»

«Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες» πρόσθεσε στην συνέχεια η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Ρουσλάνα κατέληξε πως: «Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες».

Πηγή

Δείτε επίσης  Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γιώργος Σαμπάνης με βλέπει και γυρνάει το κεφάλι του από την άλλη