Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρεύμα για 36 ώρες, άφησε το αυτοκίνητο και περπάτησε στο χιόνι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρεύμα για 36 ώρες, άφησε το αυτοκίνητο και περπάτησε στο χιόνι

tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ένας από τους πολλούς πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά από την κακοκαιρία Ελπίδα, η οποία σάρωσε στο πέρασμά της και την Αττική. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η ίδια και η οικογένειά της έμειναν χωρίς ρεύμα για 36 ώρες, ενώ αναγκάστηκε να αφήσει το αυτοκίνητό της και να περπατήσει εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης για να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Έφυγα από το κανάλι με το που τελείωσε η εκπομπή γιατί είχε αρχίσει να πέφτει πυκνό χιόνι. Παρόλο που ήταν 11:00 το πρωί, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου. Περπάτησα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραφε: «Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης.

Δείτε επίσης  Σελίνα Γκόμεζ: Το νέο επιχειρηματικό βήμα της pop star έχει να κάνει με την ψυχική υγεία

Καλημέρα».

Πηγή