Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του, είχε μια δεύτερη ζωή που κανείς δεν ήξερε

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του, είχε μια δεύτερη ζωή που κανείς δεν ήξερε

starovas 2

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου και τον σάλο μετά τις αποκαλύψεις για διακίνηση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στα οποία εμφανίζεται η πρώην σύντροφός του χωρίς τη συναίνεσή της, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα. Ο μουσικός

«Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη», λέει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι, ας είναι και σύντροφοί μας, που δεν μας λένε τα πάντα και ούτε εμείς τους λέμε τα πάντα. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Δεν ήταν ένας άνθρωπος σταθερός στις σχέσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι μας φλερτάρουμε, αλλά ο Στάθης το έκανε λίγο παραπάνω» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «επειδή κάνεις με κάποιον μια ώρα εκπομπή δεν σημαίνει ότι κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί του, δεν ξέρουμε τα παν΄τα. Εδώ έκανε γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Μιλάμε για περίπτωση που είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός».

«Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος»

«Γνωριζόμαστε 30 χρόνια. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί μπήκα σε μια διαδικασία να στενοχωρηθώ, γιατί πάει η ζωή σου από το ένα άκρο στο άλλο, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και έμπλεξε και άλλους. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Πιο πολύ τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος».

Δείτε επίσης  Κτηματολόγιο: Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τις δηλώσεις

«Δεν γνώριζε κανένας τίποτα. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει το δημιούργημά του και τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη» ανέφερε.

Πηγή